2008. július 2., szerda

Füli :-)

Ma nagyon merészek voltak Anyáék. Kilövették a fülemet. Bementünk egy kis boltba, ahol volt minden csecsebecse, kacsás óra, kutyusos óra, a többire nem emlékszem, mert elvonták a figyelmemet mással. Anya ölében ültem, az egyik néni a kezeivel hadonászott előttem, a másik egy pisztollyal a fülem mellett, közben Gitta mami óvatosan fogta a fejemet. Mit mondjak, mindenki rosszabbra számított, a bal fülemben meg sem éreztem a lövést, a jobbnál már sírtam pöttyet. De aztán kifelé menet már fülig ért a szám :-) Jah és nem fáj most sem, pedig azt hitték a szeretteim, hogy ríni fogok később. Szépen le lett kezelve fürcsikor, profin tartottam a fejem, ugyanúgy, mint mikor a copfom készül :-)

És íme a fülim, ami majd cserélődik egy nagyon szépre, majd megmutatjuk azt is :)

Véleményem szerint a legjobb korban lövettük ki Corim fülét. Mondhat akárki most már akármit, eleinte én is úgy gondoltam, hogy minnél jobb előbb. Lehet, de meg is cáfolnám, mert nagyon jól kezeli a dolgot, nem kap a füléhez, nem piszkálja. Kis ügyesem :-)

3 megjegyzés:

Rolcsika írta...

Huh, nagyon szépek a fogacskáid. A fülbevalód, meg egyenesen édi. Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól türted. Igazi nő vagy!

Pusz: Rolcsika

Wiky írta...

Bocsi, hogy így eltűntünk... :-(
Milyen ügyi ez a nagylány!!!!! Mászik... :-D :-D Tiszta irigy vagyok... ;-) Zsófi "csak" ül, mint a cövek; de hason.... kitör a 3. világháború. :-(
Nagyon szupi, hogy lett neki is fülbevalója! Mostmár igazi csajszi! :-D :-D
Ja! És a fogacskái!! Tündériek!

Pusza: Viki és Zsófi

Bianka és Karina írta...

Gratulállunk!!Üdv a fülbisek közt!!:)))
Nagyon csini és nagylányos lettél így!!És ügyes vagy,hogy nem is bántod!!:)))
Pusza!

Blogarchívum