2010. augusztus 23., hétfő

Visszatérés

Itt lennénk :)
Igaz baromi nehéz összehozni a a frissítést, de estétől már lesz saját gépünk is végre :) Mert most még Alexától nyomom :)
Szóval, amik eddig történtek:
Megvolt a költözködés 1 hónapja. Minden okays már, lassan minden a helyére kerül mindenkinél :)
Az új kecó csúcs, nagyon szeretem, és Corika is a kis külön kuckóját. Rajmikám is elvan, csak ő nincs sokat otthon, mer egyfolytában dolgozik szegényem.
Mamáékkal rengeteget talizunk, szinte minden nap. Hol ők jönnek, hol mi sétálunk el hozzájuk, vagy épp randizunk valahol együtt a gyerekekkel.
Viszont amióta szét lettek szedve a lurkók, nagyon állatok egymással, mikor taliznak :S Szerintem ez annak tudható be, hogy nem tudják kifejezni még úgy az örömüket egymás felé. Mert viszont állandóan hol Márk a téma Corinál vagy épp fordítva.
Nah, visszatérve a költözésre, már előtte hetekkel elkezdtem szoktatni Corit az egyedül való elalvásra. Meg is lett az eredménye, az új lakásban, az első nap elaludt egyedül a szobájában :) Nagyon örültem, hogy sikerült és azóta is minden tuti. Leszoktattam a tv-ről, mondjuk nem volt nehéz, nem raktuk be, ennyi :) Kapott helyette rádiót meg kislámpát. Imádja őket :)
Márkó is nagyon szereti a szobáját, és rengeteget változott, önállósodott :) Corika már nem anyáskodik felette :)))
Mindkettő gyerkőc szinte szobatiszta már, nagyon ritkán fordul elő baleset :)
Márkót 31-én műtik mandulával, ha nem tolódik el, ugyanis most beteg és ki kell kezelni. Nagyon izgulunk érte mindannyian, de sajnos nem várhatunk már a beavatkozással, mert súlyos következményei lehetnek, ha tovább húzzuk.
Én köszönöm megvagyok, még egyben :)
A 34. hétnél járok, és már azért nem olyan könnyű, mint Corinál volt anno. Ettől eltekintve jól vagyok, a méhszájam már nyitva, néha görcsölök, és néha már indulnék.. meg halogatnám még :)
Corika is nagyon várja már a kishugit, ahogy mindenki :)
A kiságy is megvan már, kaptunk egy kombit ajándékba :) A hazahozós cuccot összeraktam, a kórházit összeírtam, jövőhéten megveszem még ami kell.
A kisruhákat pedig előszedegettük, már csak a mosás-vasalásra várnak :)
Egyelőre ennyi, jöhet most ezer kép... ill majd este :))))

1 megjegyzés:

Wiky írta...

Sziasztok!

Örülünk, hogy jól vagytok. Biztosan más külön lenni. Az ember csak saját magára van utalva, és az nagyon jó tud lenni. ;-)
Azért remélem a kiscsajszi legalább a 36. hétig vár még a kibújással. ;-)
Várunk képeket a csúcs lakásról és rólatok is! ;-)

Puszi: Viki és Zsófi

Ui.: Kukk be, van egy meglepink! ;-)

Blogarchívum