2010. június 17., csütörtök

2010. nyara és ami eddig történt

Sziasztok!
Tudom, nincs mentség arra, hogy nem naplózok. Max annyi, hogy nagyon rossz a netünk még mindig és örülök, hogy esténként tudok beszélni a Drágámmal.
Szóval, most is úgy írom a blogot,
hogy majd bemásolom valahogy az előre megírt regényemet :)
Remélem így talán sikerül.
Ami eddig történt velünk:
Utoljára ugye anyák napján írtam.
Azóta a gyerekek annyit nőttek, fejlődtek, ügyesedtek, hogy sorolni nem tudom. Végre miénk a nyár is, úgyhogy pancsolhatnak már a medencében kedvükre :)
ÉS nem kell nyakig beöltöztetni őket. Bár amilyen érdekes az időjárás, néha mi is bentrekedünk a házban :s
Eljött az a fordulópont a kis életükben, hogy eldobták maguktól a cumisüveget :)) Először Márkó, mert kilukadt neki a cumija, majd Cori is, kis rásegítéssel :D
És annyira ügyes volt Márk, hogy a déli tenténél egy mukk nélkül elaludt :)
Cori pedig este, de azt megszenvedtük.. :S
És most már napról-napra jobban alszanak el este is, már nem keresik a cumisüveget, hanem pohárból kapják lefekvés előtt az 1 deci kis kakaót vagy tejcijüket, és nagyon ügyesen elalszanak :) Kaptak is jutalmul mindeketten egy-egy játékot, hogy érezzék, valóban nagy dolgot vittek véghez :) A cumisüveg elhagyás hatására megjött az étvágyuk, nem isznak annyi lötyit, és nem pörögnek fel annyira. És sokkal többet alszanak. Elsősorban sógorkámnál tapasztalható ez. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett és nem kel sírva.
Corinál is észrevehető a változás, többet eszik, de a hiszti sajnos nem távozott :S
Mondjuk a napokban bújt ki a 17. fogacskája, úgyhogy talán betudható annak is.. de ezt azért mégis cáfolnám, mert tökmindegy milyen kedve van, ő akkor is alakít hatalmasakat :D Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, nagyon üvölt. Pl. most..
Ilyenkor hiába nyugtatom, semmi, csak rákontráz egyre jobban és jobban, mint akit nyúznak. Mondjuk kezd leperegni rólam, mert ez csak szimpla hiszti..
Szobatisztaság: Alakulóban, 1-2 héten belül elhagyjuk alvásnál a pelust, remélem sikerül :))
Kistesó: Sajnos a 4D-s felvétel nem sikerült, amikor itthon volt Rajmi, de láthattuk a mi csöppünket, akiről akkor tudtuk meg, hogy kislány, és kisebb huzavona után a Léna nevet kapta :)
Léna egyre aktívabb a pocakban, most vagyunk a 25. hétben, és jövőhéten mehetünk az ismétlő 4 dimenziós ultrahangra :) Már alig várjuk :) Corival is ennyi idősen voltunk, és szépen látszódott a kis pofija :)
Lénus nővérkéje sokat simizi a hasamat meg puszilgatja, mondogatja, hogy majd dajkálja őt és beleszületik a babakocsiba :))))
Babakocsink amúgy már van, amit bebuktam, mert fiúsat vettem :DDD
3 hét múlva érkezik haza a Drágám, már 3. hete van kint Angliában.
Azért valahogy tellik az idő. Utána pedig költözünk.
Úgyhogy nem fogunk unatkozni nyáron sem :)

2 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Hűű,ha jó sok minden zajlik most akkor nálatok!:))
Gratula a kicsi lányhoz,nagyon szép neve lesz!:)
És a manók is nagyon ügyesek!:))
Pusza!

Marietta írta...

Rég jártunk itt és sok a változás úgy látjuk. Zajlik az élet nálatok is.:) Szép nevet választottatok a tesónak:)
Puszi

Blogarchívum