2009. szeptember 9., szerda

Itt vagyunk!


Sziasztok!

Örömmel jelenthetem ki végre, hogy meggyógyultunk :-)
Kemény menet volt ugyan, napokig tartó orrszívások, éjszakázások, de hál' Istennek elmúlt!

Mondjuk szerencsére nem hagyták el magukat a kislurkók, sokat udvaroztak, illetve egyfolytában kint voltak, hisz' gyönyörű időnk volt. De sajna vége a nyárnak, elmúltak a meleg napok, viszont újult erővel indulunk az ősznek :)


Kicsi drágáink rengeteget nőttek, úgyhogy nem győzzük vásárolni nekik az őszi holmikat, szerencsére nagyon olcsón hozzájutunk a szebbnél-szebb kisruhákhoz, úgyhogy gond el szál se. Corikámnak betermeltem most nagyon csini gatyót, farmernacit, felsőt, és sikerült venni egy nagyon kis dögös, extra bélelt télikabátot. Márkónak is egy átmeneti kabit, nagyon tuti csíkos pulcsit, amit ugye már fel is avattunk :-)


Beszélőkéjük határtalan, nagyon bírom őket :-)) Utánozzák egymást mindenben, napról-napra több új szót sajátítanak el :-) Drága kincsem a kaka szó csúnyább változatát is előszeretettel mondogatja :DD

Aminek ugye annyira nem örülök, bár szó mi szó,

az elején még viccesnek hangzott a kis szájából.. :)))


Rengeteget sétálunk, igénylik is a házunk körül a napi 2 kör megtételét, 1- szóba sem jöhet :-) Természetesen délelőtt is megyünk mindig valahova, boltba, bankba, vagy éppen amilyen dolgunk akad. És piacozás közben mostanában lángossal tömjük magunkat :)))


Tegnap fel kellett menni a dokimhoz gyógyszert kiiratni, mert elfogyott, hát eléggé érdekes volt a szitu.. ugyanis mikor indultunk hazafelé, kettétörött a kocsink.. Nem tudtam sírjak e vagy szakadjak a röhögéstől... :DD Ha kocsiról van szó, minket mindig megtalál a baj.. :D


Szóval a tési-domb kellős közepén kiszanáltam mindent a kocsiból, Corikát kivettem, összecsuktam a járgányt és hazavitettem anyummal. Mi pedig gyalogoltunk hazáig :-) Mondjuk ebből nem volt gond Corim részéről, mert ő szinte végig futott :-) Nagyon élvezte a helyzetét, közben tologatta Márkót is :) Úgyhogy otthon elővettük a nagykocsikat, hááát.. mire helyrehoztuk őket, mert a Drágám műhelyében álltak, feküdtek, szóval elég durva állapotban volt mindkettő.. A lényeg, hogy most csilli-villi járgányaink vannak :-) Ugyan Márkó kicsi spotkocsijával minden okay, de mivel beköszöntött a hűvösebb idő, jobb a melegebb verda :-) Meg higyjék csak továbbra is azt az emberek a hasonló kocsikról, hogy ikreink vannak :-)))



Képek:





















Kicsi Kevin is nődögél, gyönyörű baba :-)




Az imént voltunk Zsuzskáéknál babalátogatóban :-) Még babáztam is kicsit, már el is felejtettem milyen érzés ilyen pici babát fogni :) De nagyon jó volt :-)
Beni meg hát.. kész legény! És a dumája nagyon ott van :)))
Sajnos most kép hiányában jöttünk el, de legközelebb pótoljuk mindenképp!
Apa sajna csak 2 hét múlva jön haza, de igyekszünk valahogy kibírni :(
Nagyon Szeretlek Édesem!!!

1 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Örülünk, hogy jól vagytok :)
Oliver gondolom élőben még szebb, mint a képeken :D
Puszi

Blogarchívum