2009. május 16., szombat

Sajna betaknyosodtunk mind :(
Szerencsére már jobban vannak a gyerkőcök, de mindkettőnél kellett éjszakázni egyszer, úgyhogy szépen néztünk ki mi is Évával :S :D
Márkó amúgy imádja az orrszívót, de most vicc nélkül, állandóan hozni akarja a porszívót, és ügyesen oda is tartja a fejét a művelet közben.
Cori már kevésbé... :S
Ő inkább megtörli az orrát a zsepivel :D

Végre visszajött a jóidő is, amit kihasználtunk a napokban, udvaroztak a lurkók, hintáztak, heverésztek a kertben, ééés nem földeztek :D Sajnos én szoktattam bele őket, mikor Éva nem volt itthon, de legalább elvoltak :P

Dédilátogatás is volt :-)

Tegnap viszont szomorú dolog történt délután, a kiscicánkat kettéharapta a hülye szomszédkutya....
A tegnapelőtti utolsó kép Róla
Annyira egy mocskos dög, már a környék összes macskáját kiirtotta, sőt, nekünk a 3. cicánkat szám szerint :(

A legeslegsokkolóbb az egészben, hogy
(5 perccel előtte jöttünk be az udvarról, mert a gyerekek is kint játszottak a macsekkal)
Alexa látta az egészet az ablakból.. Nagyon kiakadtunk.. Nem hogy megkötné a kutyát, még mi tartsuk távol a kerítéstől a macskát...?
Kíra is nagyon ideges azóta, mert ő próbálta védeni szegényt, de már hiába volt az ugatás... A gyerekek is biztosan keresik majd, mert nagyon megszerették.

Kicsit vidámabb vizekre evezve, Corinak egyszerre jönnek a fogai, aminek örülök is, meg nem is, mert borzasztóan megszenved vele, sokat sírdogál.
Valamelyik nap kapott anyusomtól egy szandit, gyermeknapra, nagyon édesen csattog benne :-) Kellett is már, mert csajosra vesszük a figurát,
hisz' itt a jóidő! :-)


Apa még konkrétan nem tudja mikor jön haza, valamikor Pünkösd körül.. Nagyon hiányzik, Corikának is, folyton emlegeti, mondja, hogy "Apa.. E.. Tátá.."

2 megjegyzés:

E. Jucus írta...

Sajnáljuk a cicust...Egyszer mi is jártunk pont igy...akkor megfogadtam,hogy soha többet nem fogok macskát ennyire szeretni (aztán lett belőle,hogy már nem is szeretem őket...vagyis,nem tartanék,de azért elviselem...éreted na :P :D )
Nagyon csini Cori az új szandiban,és azt néztem,hogy Márk is milyen nagy már...Millió puszi Nektek :D

Kata és Tommy írta...

Márkó egy szőke herceg lett. Milyen nagyon kivilágosodott a haja. Vagy én nem láttam jól idáig? :-)
Cori abban a szoknyában nagyon dögös vagy:-)
Szegény macsek. Nekünk nincs cicánk, mert édesanya nem igazán kedveli, de a kutyusunknak sosem engedjük, hogy kergesse szegénykéket:-(
Pünkösdig meg olyan gyorsan elszalad az idő, hogy kettőt pislogtok és már ott is áll az ajtóban apa:-)
Puszi:Tommy

Blogarchívum