2009. május 13., szerda

Hétfőn Anyukám meglátogatott minket, és meghozta Corika élete első fürdőruháját :) Azonnal felpróbálta és teljesen passzol rá, sőt, hozzá is :D Muszáj volt megörökítenem, tette-vette magát benne, édes volt nagyon!
Délután Alexa anyáknapi műsorára mentünk, természetesen a gyerekek is jöttek velünk, és nagyon elvoltak, hallgatták a furulyázókat, verselőket, éneklőket, még néha hozzá is szóltak :D
Nagyon jó idő volt a hét elején még, ezért fagyiztunk is. Sajnos most bent rekedtünk a házban, hol csöpög az eső, húl fúj a szél, mindig van valami. De a lurkókat elkezdték érdekelni a mesekönyvek, úgyhogy nem unatkoznak. Igaz néha nem tudják feltalálni magukat, nem is tudom minek az a sok játék :D
Corikával esti tente előtt is elővesszük a képes könyvecskéket, most már ezentúl így csináljuk. És persze hol? Hát az új ágyikóján :P Egész nap szinte azon vannak, nagyon bejön nekik, mint látható :-)
Újdonság még, hogy Márkó kicsit megfázott, folyik a nózija, úgyhogy ismét legközelebbi barátja most a porszívó.. :S
Corimnak pedig kibújt alul a 9. fogacskája :-)








4 megjegyzés:

andi írta...

sziasztok!
örülök, hogy lassan is, de helyre jött Éva..nem lehetett semmi, még olvasni is szörnyű volt, hát még átélni két gyerkőccel...Cori fürdőruhája nagyon dögös, minden pasit le fog venni a lábáról a nyáron:)

Kata és Tommy írta...

Coriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Ez csodálatos!!!
Merre is mentek nyáron nyaralni???
Puszillak:Tommy

Wiky írta...

Halihó!

Csodaszép az új kiságy! Nem csoda, hogy bejön a gyerkőcöknek! Szívesen elfogadnék én is egy ilyet. ;-)
No és a kis fürdőruci se kutya ám!!! ;-) ;-) Már csak strandolni kellene... :-D

Pusza: Viki

E. Jucus írta...

zuper a fürdőruci és az ágyikód is nagyon szép! Használd egészséggel :) Millió puszika

Blogarchívum