2009. április 14., kedd

Húsvét+ búcsú Apától

Szerencsére egész nyugodt kis Húsvétunk volt az idén, nem úgy mint tavaly, költözés stb.. :-)
Szombaton ugye vendégeink voltak, aztán Apa is lelépett gyors pecázni, igaz nem fogott semmit, de azért jól érezte magát Cumival, ücsörögtek a bot mellett, és lazultak :-)
Vasárnap jött ugyancsak Cumi (Corika keresztapuja), a nyuszijával, és nem kell mondanom, hogy nagyon kitett magáért, köszönjük az ajándékokat, a gyerekek imádják őket! Nagyon meglepődtek, hogy mi rejtőzik a fűben, olyan cukrok voltak :-)
Időközben megjött az igaz nyuszi, anyukámék hoztak egyet gyors simire, aztán vissza a gazdihoz :-) Nagy sikert aratott, főleg Kíránál :D
Nyuszikázás után megléptünk otthonról, gyerekmentesen :-)) Egyenesen Füredig mentünk, sétáltunk, fagyiztunk, nézelődtünk. Sajna a bobozást sem úsztam meg hazafelé jövet, Füzfőn (életem első bobozása), de túléltem, és még élveztem is :P
Hétfőn délelőtt anyumnál voltunk látogatóban kis családommal, ettünk-ittunk, beszélgettünk, játszottunk. Corika is tökre elvolt, hazafelé pedig bealudt aranyom. Majdnem elvesztettük az egyik pár fülijét, mert anyumnál már nem volt bent a fülében, de szerencsére itthon megtalálta a babaágyban a mama. Úgyhogy nagy kő esett le a szívünkről. Amúgy engem meglocsoltak páran anyusomnál, nagyon örültem neki, most már tuti nem hervadok el.... :D Lánykámat nem engedtem.
Tegnap még a készülődésé, és a búcsúé volt a szerep, Apa bepakolt (ma kiderült, hogy hiányosan.. biztosan eszi a kefét már ott kint.....:S) Este pedig elköszönt mindenkitől még, Corikától is :'(
Szóval ma hajnalban 5-kor elutazott a Drágám Münchenbe :'( Illetve akkor még csak Pestre ment, 9-kor indultak onnan. Már délután intézték a papírokat, utána pedig dolgozott is kicsit.
Drágám! Már most nagyon hiányzol!!!! Kicsi lánykánkat szerencsére nem viselte meg a hirtelen távolléted, reggel kicsit hiányolt az ágyból, de ennyi. Voltunk ma a városban, kicsit udvaroztunk is, de nem sokat, mert nagyon piros már az arcuk. Este pedig a szokásos Apás képnek adott sok-sok puszit tente előtt, tök édes volt!
Hiányzol és Nagyon Szeretlek!!!! Várjuk a jelentkezésedet!!
Képek a hosszú hétvégéről(és 2 mai friss a legvégén)

2 megjegyzés:

Wiky írta...

Sziasztok!

Reméljük apának jó sora lesz odakinn és hamarosan újra láthatjátok!! ;-)

Nagyon édesek a gyerkőcök! :-D

Szép napot mára is!

Puszó: Zsófiék

Kata és Tommy írta...

Nagyon sok szép ajándékot hozott a nyuszika Nektek. Biztosan finom lehetett simizni a kis nyuszókát.
Annyira édesek vagytok:-)
Puszi:Kata

Blogarchívum