2009. március 5., csütörtök

Szijja Béjbim! :-)


Képzeld, Márkó már megint lázas, de nagyon-nagyon... 39.9C'... Hogy mitől? Se nem folyik az orra, se nem köhög, fosi sincs már. Csak így full hirtelen... Mondjuk brutális az ínye. És a legszebb az egészben, hogy a dokihoz sem kaptak időpontot, mert tele van a rendelő. Ma is holnap is... Csak influenzások vannak szinte, úgyhogy fel ne menjenek!! Jó, mi? :S
Most próbálja anyud neki letolni a lázát, reméljük sikerül. Ha nem, akkor hűtőfürdő :SS
Amúgy jövőhéten végig szabin lesz megint a Kornélia, úgyhogy jó hírem, hogy édeshármasban megyünk majd a 15 hós oltásra :-)
Márkó elaludt anyud vállán épp. De nagyon odavan :(
Corikát meg leraktam tentézni úgy fél órája, de megébredt az előbb.
Voltunk anyumnál délelőtt, igaz nagyon gondolkoztam, hogy felmenjünk e, mert olyan hülye idő van. Végül felöltöztettem, aztán elindultunk, hát, ahogy felértünk a macskához, sőt már kicsivel előbb, elkapott minket az eső :S Úgyhogy száríthattam a ruháit, közben meg gyors elugrottam a boltba. Addig anyum vigyázott rá, mondtam neki, hogy anya mindjárt jön, hoz neked mámmát :-) Integetett is az ablakból, aztán mondta mami, hogy picikét sírt, de kérte utána a bilit, és mire hazaértem, még mindig bilizett :-) Igaz, nem volt benne semmi most. Elvolt nagyon utána, aztán mami lépett dolgozni, mi meg még maradtunk kicsikét. Vártunk, hátha eláll az eső, aztán indultunk, mert nálunk volt az ebéd :-) Corika bealudt egyből. De sietnem kellett, mert szakadt az eső :( Beadtam anyusnak a kulcsot, aztán rohantam a gyógyszertárba. Nem szépítem a dolgot, de fossá áztam hazáig :DD Mindegy, a levegőzés ma is megvolt.
Márkót elvitte anyud hűtőfürcsire...
Most ébredt fel a csajszink. Indul a délutános műszak :D

SZERETLEK, és már csak 11 nap.. :-)

Jah és Corinál már tavasz van :-)

4 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Szegény Márk.:((Nagyon sajnáljuk,ez valami szörnyűű.
z bosszantó,hogy még a Doki sem nézi meg.
Mi küldjük neki a Gyógycuppancsokat,reméljük lemegy a láza.
Pusza!

Eszti írta...

Jaj szegény Márk!Nagyon durván nyomja ezt a lázas állapotot!Reméljük hamar rendbejöttök,nem lehet Évának sem egy leányálom egy ilyen magas lázas gyerek mellett!Nagyon aggódunk érte!Innen is mennek a gyógypuszák!

Marietta írta...

SZEGÉNY Márkó :(:( Reméljük nagyon gyorsan sikerül levinni a lázát. Rengeteg gyógypuszit küdünk neki!!!!!!!!!!
Gyógyulj meg gyorsan kisbarátunk.
Puszi

Ildi írta...

Sziasztok!

Nagyon sajnáljuk Márkot. Reméljük sikerül a hütőfürdővel levinni a lázát.
Aranyos a videó. :)

Blogarchívum