2009. március 1., vasárnap

Hétvégénk

Halihó Édes :-)
(meg Mindenki)
Azért nem jelentkeztem ezidáig, mert vendégeink is voltak, meg nem volt annyi kép.. :-)
Márkó már jobban van, de még gyengécske. Tegnap éjjel nagyon lázas volt, 39.6 volt a láza. Ügyelet ugye pénteken meg még nincs, kórházba meg ugyan nem visszük Veszprémbe. Úgyhogy Anyud inkább virrasztott reggelig. Még tegnap reggel hányt.. Azóta szerencsére semmi, se láz, csak fosi, de az is elég.... Szerencsére anyum volt ma itt, és hozott Smectát, mert kifogytunk. Vele egyidőben jöttek a Tináék, elhozták a 3 hónapos csodaszép Karinájukat is :-) Muszáj volt lefotóznom, és át is vettem az anyukájától 2-szer :-) Hááát, Corihoz képest súlytalan :-) Mármint a mostani Corit nézve :D Jó másfél órát voltak nálunk, közben Corikánk is felkelt, meg Márkó is. Hoztak édi rucikat, meg mi is adtunk el nekik, meg most már csereberélni fogunk, úgy döntöttünk, így mindenki jól jár :-)
Aztán Corika nagyot alakított az előbb...... :D
Kint voltak Márkóék a udvaron, mi addig pelust cseréltünk meg bodyt és felavattuk a pulcsit is, amit Tináéktól kaptunk, nagyon kis csinos benne. Szóval, Bent játszottak a fürdőben, én pedig pakoltam össze a ruhákat a szobában. Márkó kijött, anyud kiabált, hogy úristen, Judit, gyere gyorsan!! Nah hát Corika megnyitotta a bidét..... :DDDDD Elúszott az egész fürdő, kislánykánk a fürdőszoba kellős közepén sikítozott eszeveszetten, mert ugye a hideg víz, az hideg víz... És pont telibetalálta az az erős sugár. (Érdekes lehet akkor tényleg seggmosóként használni... :DDD)
No én gyors futottam, és kiszabadítottam a kétségbeesett csajszit a vízsugár karmaiból :-) Persze közben szakadtam a röhögéstől, nem tehetek róla :DDD Úgyhogy ismételten cserélhettük le a ruhákat. Én is magamról :D
Most elaludt a vizeske, kíváncsi vagyok este mit fog produkálni.. :D
Tegnapi és mai képek, vidik




Pózolt nekem :-)

Gyönyörű :-)


Nagyon Szeretünk, Apa!!!


4 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Nem semmi lehetett a bidés eset :-P ;)
Puszi

E. Jucus írta...

t

E. Jucus írta...

Na ez most??? Pedig hosszú hozzászólást irtam :-((( Eltűnt!!!! :-(((((
Szóval...nagyon tetszik a pózolós kép...és jobbulást Márkónak...a pancsolásod nem lehetett semmi :-)))))

Wiky írta...

:-D :-D Cori is megéri a pénzét!!! :-D :-D

Mindig gondoskodnak a napi nevetés adagunkról! ;-)

Pusza: Viki és Zsófi

Blogarchívum