2009. március 20., péntek

Dögrováson :((

Nos.. itt lennénk de nem túl jó hírekkel.. Mindenki beteg :( Kezdődött Évával, aztán Márkóval, majd következtem én, végül pedig Cori. Márkónak tüdőgyuszija van :S De elég durva, gyerektenyérnyi nagyságnyi rész... Kap most minden nap szurit, meg légzéskönnyítő kúpot, mert be is fulladt. Összekapkodta ezt valahonnan. Ahogyan mi is :S Úúútálatos :( Nagyon köhögünk már mi is :( Ha Cori állapota is netán rosszabbodna, holnap mi is meglátogatjuk a doktornénit. Találkozni fogunk, azt üzenték.. :S
Egyébként a kedvükkel semmi gond, most is viháncol Apukájával a csaj, míg én megírom végre ezt a bejegyzést. Márkó persze már alszik, neki hosszú és kimerítő napja volt.
Egyébként most, hogy közeledik (mondjuk ideérhetne már) a tavasz, kicsit megújultunk mi is itthon, átrendeztük a szobát, a nappalit, konyhát, Alexának s lett külön szobája a hátsó helységben. Úgyhogy sikeresen belaktuk a kecót így 1 év alatt végre, tök otthonos :-)
Jah és ma én főztem, paprikás csirkét, ezt azért emelem ki, mert a főzés ritka pillanatok egyike nálam, ugyanis anyósom főz már mittudomén mióta. De az ebéd elfogyott, fini lett, úgyhogy ügyes voltam :-)
Aztán míg aludt Corika, elmentünk Józsit köszönteni :-) Mikor hazaértünk, épp bilizett a kisasszony :-) És ez a kisasszony, olyan kis segítőkész, egész nap hordja ki a kukába a koszos pelenkát, és segít esténként ágyazni. Jah és a kedvencem, megtudnám zabálni, fog 2 tárgyat a kezébe, egyiket az egyikbe, másikat a másikba, és jó hangosan: KETTŐ! :DDD
Kíváncsi vagyok a holnapi napra, vajon megyünk e dokihoz vagy nem. Mondjuk a normaflore-t adom neki, meg köptetőt. A Stodalt azt ilyenkor nem ajánlják, úgyhogy Márkó sem kapja.

Apa úgy néz ki április közepéig marad itthon, de bármi lehetséges, az is lehet, hogy akár holnapután mennie kell. Már menne.. itthon semmi meló... :S


3 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Millió meg egy gyógypuszit küldünk nektek!:))Reméljük nem kellett orvoshoz menni!:)))
Pusza!!

E. Jucus írta...

Jaaj,mennek a gyógypuszik,nálunk is dögrovás van...vagyis még csak Anya,de ő nagyon :S Remélem,én nem kapom el,mert nagyon köhög szegény...Jobbulást Nektek :)
Puszika

Bogár és Gerti írta...

Bizom benne, hogy Cory nem lesz ennyire oda, mint Márk!
Jobbulást a családnak!!!
Puszi

Blogarchívum