2009. március 9., hétfő

2 gyerekem volt :-)

Igen, ma 2 gyerkőcöm volt, de még ne siessünk ennyire előre...
Tegnap brutális napot tudhatunk magunkénak. :S Kezdődött egy kis meglepivel reggel, Corika megajándékozott egy bilibe kakilással :-) És eddig tartott a kellemes része :-) Jaaaa itt volt a mami is, majdnem kihagytam, jókat játszottak egymással :-) Közben addig elvasaltam stb. Mama meg kiment Márkóval a Dédihez Bántára. Ők is nagyon jól érezték magukat kint. Aztán délelőtt, fél 11-kor (kb mindig ilyenkor teszem le alukálni), betettem a kakaójával egy tentére. Hát nemigen akart összejönni a szunya, úgyhogy eltartott a próbálkozásom egészen du. 3-ig, de végigkísérte közben üvöltözés, ordítás, sírás-rívás, minden, csak ne kelljen aludni. Még a bilire is rákéretőzött direkt, nagyon rafkós a csaj... :D :S
Du 3-kor, már összeesett a fáradtságtól, és végül elaludt végre. Vele tartottam én is, egészen 1 és negyed órácskát sikerült pihiznünk. Valamivel kipihentebben ébredt, de még néha sírdogált. A fogához nyúlt mindig, így kapott egy kis nurofent. Nem értettem egyszerűen mi történhetett, mert mindig tökjól le tudom tenni aludni, és most, mintha elvágták volna.
Este is eljátszotta mégegyszer ugyanezt, azt hittem sosem alszik el. De megvártuk míg telefonál Apa, próbálta meggyőzni a dumájával, és nagy nehezen beszunnyadt a nemtudom hányadik kakaóval...
Reggel korán keltem, mert Éva fodrászhoz ment. És így volt ma 2 gyerekem :-)
Corika reggel dupla örömöt okozott nekem, pisi és kaki is volt egyszerre a biliben :-) Nagggggyon szuper :-)
Mikor Éva elköszönt Márkótól, csak nézett anyujára a nagy szemeivel, és állt okosan vigyázállásban :-) Gyorsan odarohantunk az ablakhoz integetni, és vártuk a hatást.. ami elmaradt :-) Semmi sírás, elkezdett függönyözni, jött utánam, letelepedtünk mi fiúk-lányok a szőnyegre, kihúztuk a játékosdobozt és indult a játék :-) Énekeltem, báboztam, magyaráztam nekik, nagyon elvoltunk :-) Volt egy kicsike szusszanás, elmentek kakaózni, addig énis szusszantam, elszívtam egy fél cigit, és folytatódott minden :-) Hihetetlenül örülök, hogy minden rendben volt. pedig aztán bevallom, izgultam ám! :-)
Mikor megjött Éva, a csini új frizkójával, nagyon megdícsérte a kisfiát :-) És egy kicsit én is büszke voltam magamra... :-)
Most pedig, alszanak, mint a kisangyalok... :-)



Már csak 1 hét!!!! :-)

3 megjegyzés:

Kata és Tommy írta...

Valóban nagyon ügyes vagy Cori. Ez a bilis dolog nálad nagyon összejön...én fürdés előtt rendeltetésszerűen használom, egyébként meg kalapnak :-)
Anyud is ügyi volt, hogy 2 gyermekkel ilyen jól elvolt, bár szerintem Márk és Te olyan sokat vagytok együtt, hogy már kicsit anyukájának tekinti talán anyudat:-))
Már csak egy hét? Nagyon gyorsan el fog szaladni...kicsit segítek én is tolni a napokat. Jó?
Nagy puszi Nektek:Tommy

Bianka és Karina írta...

Játék!Kukk be!

Eszti írta...

Két gyerek és semmi gond?Na akkor jöhet a kistesó!?:-D
Örülünk,hogy végre minden rendben van egészségileg nálatok!Sok-sok pusza!

Blogarchívum