2009. február 14., szombat

Hát a mai nap.... Szivem... nem volt semmi... Kislányunk ma nem evett vmi sokat, nekem elromlott a laptop, de ne haladjunk ennyire előre...

Tegnap este nagyon megijedtem, úgyhogy elkezdődött a cumisüvegről való leszoktatás. Amikor elaludt, én még tevékenykedtem Évával a konyhában, és elkezdett fulladozni, nagyon csúnyán :( Gyors berohantam, ekkor a cumisüveg már mellette volt, biztosan eltolta, miközben próbált levegőhöz jutni. Kivettem az ágyból Corit, próbáltam megnyugtatni, de annyira keservesen sírt, végül azért csak sikerült visszatennem alukálni. A kakaót pedig nem adtam vissza már neki. Éjszaka is megébredt többször, adtam neki inni, megvártam, míg elaludt, addig fel és alá jártam kómásan a házban. Majd megszabadítottam ismét az üvegtől. Muszáj. Nem hiányzik nekem még egy baleset!!!!

Reggel így nem kellett átöltöztetnem, nem volt csurom pisi sem, bár mama kicserélte a pelusát, mikor meglátogatta a szobájában. Míg én gyors pihentem egyet :-)

Sajna nem volt ma sem jóidő, betemetett minket reggelre a hó :S Bár inkább csak a szél fújta ide. Remélem holnap már ki tudunk menni levegőzni kicsit, mert amit ezek a kölkök lerendeznek itthon...... :DDDDD Az egyiknek a keze a wc-be lóg, a másiknak meg a kukába :DD Mi meg nem győzünk rohangálni utánuk.. De még sorolhatnám! Ropit kialmozták (tengerimalackánk), de azért gondolták, megkostólják, milyen íze van az alomnak. Elszedik tőle az almáját!!! Hol egyik van az ágyon, hol a másik leesik!! Ma pölö Cori fejreesett majdnem, mert bujócskáztak a Márkóval. Áthajolt az ágyon. A szívbaj kerülgette a mamát.

Megkostólták ma a madártejet :-) Bejött nekik, mit mondjak ;-)

Aztán kezdődött előről a móka.... Jól el is fáradtak, szó mi szó. Cori fél 7-kor már aludt :-) Márkó szintén, 1 órára rá :-)
Úgyhogy várom nagyon már a holnapot.. :DDD De szerintem a mának sincs még vége :D


Mára csak ennyi. Nagyon Szeretlek(K)

5 megjegyzés:

Eszti írta...

Játékra hívunk!
Kukk be!
Pusza!

Ildi írta...

Elhiszem, hogy nagyon megijedtél.
Édesek a képek!
Köszönjük a biztatást blogspot ügyben. Kérnék rögtön egy kis segítséget is. Emlékszem, hogy megváltoztattad a blog címét, én úgy jártam, hogy lempelnora helyett lempelnoaa-t írtam és így mentettem el és nem tudom átírni. Megköszönném ha segítenél, mert így nem akarom közzétenni.

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Madártej,az aztán a finom!:)
Játékra hívunk mi is,kukk be hozzánk!:)
Puszi

E. Jucus írta...

Hát nem lehet semmi...két gyerkőc,az két gyerkőc...kicsit később jobb lesz,akkor már simán eljátszanak majd együtt!!!Addig meg kitartás :-)Puszi

Ildi írta...

Köszönjük a segítséget. Sikerült átírnunk. Ezentúl itt vagyunk elérhetőek: http://www.lempelnori.blogspot.com

Blogarchívum