2009. január 1., csütörtök

Újév első napja

Átvészeltük a tegnapot. De katasztrófális volt az éjszaka. Mind a buli. Igen a buli, mert uccsó pillanatban fogtuk magunkat, és leléptünk Szilveszterezni pár órára. Nem kellett volna :D Mindegy, a kislányunk olyan ügyes volt, hogy már este 3/4 8-kor bealudt Mama ölében, miközben énekelt neki :-) Mi meg szétuntuk a fejünket :D Este 10-kor már itthon is voltunk, Mama nem volt észnél :D
Nem vártuk meg az éjfélt, kicsit néztük a tv-t, megvacsiztunk, és lefeküdtünk aludni. A gyerkőcök is alukáltak. Cori éjfélig. Én is megijedtem, amikor elkezdtek a szomszédok és a többi ember petárdázni az utcában. Corika felsírt a rémülettől, alig bírtam megnyugtatni. Ez jó 2-3 órán keresztül ment. Márkó végigaludta a durrogtatásokat.
De jól vannak, frissek, vidámak, itt mászkálnak ezerrel, bujócskáznak, játszanak, és most épp repetáznak a reggeliből :)

A szomszédok pedig ezt még visszakapják, méghozzá most nappal, amikor ők akarnak aludni :D

Boldog Új Évet :)

3 megjegyzés:

Wiky írta...

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Pusza: Zsófi, Viki, Karcsi

Névtelen írta...

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!

Bogár és Gerti írta...

Meglepődtem :-P Volt eszemben, hogy ha más nem is de ti bulizok egy nagyot ;)
BUÉK
Puszi

Blogarchívum