2008. november 6., csütörtök

Napjaink

Csak hogy begyűjtsük az élményeket, azért vártunk ám az írással :-) Igazából sok minden történt velünk, meg nem is ;)
Történt például, hogy a napokban sikerült kinyitnom a konyhaszekrényt, és eltörtem egy kávéscsészét. :) Mama ezerrel kiabált, hogy maradj ott, meg ne mozdulj!!! Én meg, mint aki karót nyelt, úgy álltam. De ügyes voltam, mert nem vágtam így meg magam :) Aztán sikerült még felmásznom majdnem az összes ágyra, úgyhogy jelentem, mindegy ágy kipipálva, most már csak a franciaágy van soron :D Úgyhogy egyik szobában sem maradhatok fél pillanatra sem egyedül most már, mert bármikor megtörténhet a baj. Bár a baj akkor is megvan sajnos, ha felügyelnek rám, mert bizony gyorsan sederek mindenhova :)
Aztán tegnapelőtt rámborult a ruhaszárító. Mama meg Anya csak mondták a magukét, hogy így nem szabad, meg úgy nem szabad, hát tényleg nem szabadott volna... Utólag beláttam. Vagy nem? :P Tegnap meg Márkó rántotta magára.. Végülis mindkettőnknél inkább csak az ijedtség volt nagy, bibisek nem lettünk, az a lényeg :)
Képzeljétek, a Bácsikám sok-sok fogat növesztett egyszerre :) De úgy ám, hogy lekörözött engem is, hamarosan látszódnak a szebbnél-szebb fogacskái :) Igaz nagyon megviselte szegényt, éjszakákat sírt, és nem evett. De már talán minden rendben lesz.
Én úgy néz ki, hogy allergiás vagyok a fémre. Nem is tudom kitől örökölhettem.. (Hát nem Apától.. -anya) Szóval elég csúnya reakciót vált ki az arcomon. Múltkor beülhettem a bevásárlókocsiba, nagyon szupi volt :) Aztán bekaptam a számmal egy részét, persze tudoooom, nem szabad... hát egyből kivörösödtem körbe. Így van ez, ha pl a telefont is megkóstolom.. no azt sem szabadna.. :) Úgyhogy ha megyünk oltásra, említést teszünk róla a doktornéninek.
Tegnap délre fodrászhoz mentünk Anyával. Megint vitt magával, mert Mama láthatásra vitte Márkót. Előtte meg Mamiztam kicsit :) Amúgy a fodrásznál tökjó kislány voltam, majdnem végigaludtam az egészet, csak akkor ébredtem fel, amikor már Anya haja be volt festve jó 10 perce :)
Délután meg kilátogattunk Bántára, Éva dédikéhez. Taxival mentünk, sajnos Márk nem bírta az utat, úútálja a taxit. Így volt ez akkor is, mikor délelőtt ment Apujához. Akkor is végigüvöltötte az utat.

Szóval a Dédi nagyon-nagyon örült nekünk, megleptük őt :) Ügyesen járókázik, amikor muszáj, mert sajnos nagyon fáj még mindene, a lába is gipszben van még, nemsokára lecserélik járóra. Úgyhogy ő is tanulhat majd járni :) Majd ellesheti tőlem, hogy kell, szívesen megmutatom ;-)
A mai napunk pedig a kertészkedés jegyében telt. Nagyon szép időnk volt, úgyhogy a legtöbb időt kint töltöttük. Míg Anyáék dolgoztak, addig mi játszottunk a fűben, de nem sokáig ám :D Én inkább szaladgáltam, a Bácsikám meg száguldozott a komppal, terrorizálva Kíra kutyust :-)


Amikor bejöttünk az udvarról, farkas éhesek voltunk :-)
Jaa, és ma megkaptam végre a kanalat, és egyedül ettem a borsólevest! Persze nem örökítettük meg, mert nagyon belemerültünk... Szó szerint :D:D

8 megjegyzés:

Wiky írta...

Izgi napok voltak, de még mi lesz ez után?????? ;-)

Épp gondoltunk rá, hogy Márk apuját még nem láttunk képeken. Nem él veletek?? :o

Pusza: Zsófi és Viki

Kata és Tommy írta...

Nagyon sok minden történik veletek.
Kata is szokott menni apukájához, de akkor úgy hiányzik. Biztosan Te is keresgéled akkor Őt.
Puszi : Tommy

Rebeka és Annabella írta...

Cori rendesen beindult!
Csak óvatosan!!!
Szegény Márkót legalább azok a fogacskák nem gyötrik tovább, amik kibújtak!

Puszi: Hajni és Rebus

Rolcsika írta...

Hát annyira ritkán jövünk, hogy most rendesen meg van Anya lepődve. Nagyon ügyesen mész már Cory! És Márkó is hamarosan el fog indulni, gondolom. Úgy kavar a komppal...
Én is már csak egyedül akarok enni.
Anya köszöni a feladatot, teljesítette. :)
Pusz: Rolcsika

Kata és Tommy írta...

Húúúúúúúúúúúúúú de kafa!
Hogyan kell olyan szép hátteret csinálni a blognak, amilyen a Tietek.
Puszi: Tommy

Kata és Tommy írta...

Köszönöm szépen.
A karácsonyi visszaszámlálós kód:
http://siggiez.com/countdownz/ch-r/index2.cgi

Puszi:Tommy

Unknown írta...

Szia!
Csak ideértem.:)
A titkokhoz: az elsőben leírtak második felét nagyon sajnálom.:( Most már még jobban örülök a mostani boldogságodnak, hogy megtaláltad a párodat!
Cori nagyon ügyes!:)

E. Jucus írta...

Halihóó!Újra itt vagyunkm,mostmár igyekszünk sűrűbben jönni,és mindent visszaolvasni!!!Köszönjük,hogy kitartottatok mellettünk!
Millió puszi:Vilcsi és Jucus

Blogarchívum