2008. november 11., kedd

Emlékek :)

Amit Tommy-éktól kaptunk :) Köszönjük :):*
Kérünk mi is emlékeket Tőlük :
Rebeka és Pocaklakó Annabella anyuja http://www.babaszoba.hu/services/blog/becky
és természetesen BogárAna http://www.babaszoba.hu/services/blog/bogar
7 emléket idézzek fel..? hmmm. nos, akkor kezdjük :)
Ezek talán a Leg-emlékeim :)
- 5 éves voltam, amikor elváltak a szüleim. Apukám visszaköltözött a szüleihez, tökéletesen emlékszem arra a napra. Beszállt az autóba anyuval, és én megkérdeztem tőle: -Apuci most elmész? És hová? -Hazamegyek, volt a válasz. És visszajössz még? -Nem, én már többé nem jövök vissza. (szomorú voltam, emlékszem, és nem értettem nagyon a dolgokat) :(

-Oviban 2 emlékezetes sztorim is történt, egyszer beleestem a wc-be, ami súrolóporral volt teleszórva, úgyhogy szép piros lett a fenekem :D A másik meg, kergetőztem a fiúkkal, és nekiestem az asztal sarkának, ami úgy felszakította a szemem sarkánál a bőrt, hogy össze kellett kapcsozni. Folyton csak azt kiabáltam, hogy: -Jujj, ki fog folyni a szemem!! Hajszál híján megvakultam. Maradandó emlék az arcomon, bár nem annyira látszik :)
+ még egy ráadás ovis: Naponta vagy 3Szor egymásnak szaladtunk a barátnőmmel, vagy csak úgy fogtunk egy nyuszit, és olyankor mindig hozták a kést lenyomni a búbunkat. Féltem, nehogy kivágják :D

-Amikor megkaptam a kiskutyámat, Ginát (skótjuhász volt, nyugodjék békében), 13 éves voltam. Anyukám ellenkezett nagyon, de Józsi becsempészte a hóna alatt a lakásba :) Csak késő este vette észre azon, hogy sűrűn fogy a tej :) Gina csak 1 évig lakott velünk, de nagyon belopta magát anyukám szívébe (is):)

-Első vallomás, msn-en :) 2005. febr. 19. [20:38:10] Rajmika-03 2: jah egyébként jo bulizást és érezzétek jol magatokat a Zsuzskának pedig boldog névnapot kivánok, és bizok benned imádlak csokollak mindenhol ahol csak lehet(K)[20:39:41] Jucus( bulib: bízz is mert még igaz nem mondtam,de szeretlek...![20:40:29] Rajmika-03 2: ezt ma este szerettem volna neked elmondani és most egy pillanatra elállt a lélegzetem de én is Szeretlek!!!!

Rajminál aludtam épp, amikor hazaért, leguggolt az ágy mellé, és... :"-Valami baj van?-Szeretnék veled komolyan beszélni,lehet? -Persze,de ugye nincs baj? -Figyelj kicsim,én nagyon szeretlek téged,és veled szeretném majd leélni az életem... Szóval...Szeretném megkérni a kezed.... -Most??? -Igen,már nem bírtam várni... -Okay... -Akkor ezt vehetem boldogító igen-nek? -Igen... :))) /Lánykérés :)/ 2005/07/23 00:28" :)

A további 2 legszebb emlékem az esküvőnk, és a várandóságommal együtt Corina születése, (ja meg Márkó születése!!!!! Menyes szülés odavágott :D) Azt hiszem ezen nincs mit magyarázni :)


Jah és találtam nektek pár érdekes fotót :DD Feltehettek párat Ti is, ha van kedvetek :)
Most már ezek is emlékek :)
Nemröhögni!:D
Ez a bejegyzés most kivételesen rólam szólt, a következő már hagyományosan fog folytatódni kis lurkóinkkal :)

5 megjegyzés:

Törpanyu írta...

Szia!

Nagyon aranyosak a lurkók
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mégpedig abban, hogy a hátteret hogyan lehet megváltoztatni?
Előre is köszi Tóth törpök
glazervirag@freemail.hu

Névtelen írta...

Jó volt olvasni ezeket a sorokat. Szerintem te is szívesen nosztzalgiáztál egy kicsit. Köszönjük a jelölést! Puszi, Nóriék
Boldog hófordulót Cori!

Kata és Tommy írta...

De jó!
Anyukád biztosan örült, amikor az oviból púpokkal mentél haza:-)
Úgy látom, te sem tartoztál a legcsendesebb gyermekek közé :-)))))
( Én sem )
A képek fantöpisztikusak...lehet, hogy én is becsempészek egyet-kettőt:-))))
Puszi:Kata

Rebeka és Annabella írta...

A képek tutik rólad!!!
De az anyaság is nagyon jól áll!
Köszi a jelölést!

Hajni

Bianka és Karina írta...

Nagyon jók a képek.:):):D
Sokat változtál.:):)
Az ovis sztorik nagyon jók.:))Eleven lehettél.:))

Gyerkőcök édesek,mint mindíg.:))Nem győzünk ámúldozni,hogy Cori milyen ügyes.:))
Pusza!

Blogarchívum