2008. október 1., szerda

Dédi

Sziasztok, megígértük, hogy gyakrabban jövünk, legalább a blogba bele-bele írunk.
Az elmúlt 2 napban ért minket öröm és bánat is. Voltunk játszóterezni, és beleülhettem a hintába, ami nagyon-nagyon tetszett :) Beniékkel voltunk, ő már profi a hintázásban, én még kezdő, de már az első lökéseknél nagyobbakat akartam :) 2-szer is elmentünk a játszótérre, mivel az időjárás is nekünk kedvezett, és nagyokat sétáltunk közben/utána :) Beni megakarta enni Kíra kutyus kajcsiját, nekem meg a gesztenyének a héja landolt a számban :) Mindkettőnek örültek a szüleink :D

Aztán tegnap, alig hogy hazaértünk a taliból, Mamáztam meg Márkoztam, és egy szomorú telefonhívást kaptunk. Éva dédi leesett a padlásról. Azonnal intézkedtünk telefonon keresztül, mert mozdulni sajnos nem tudtunk itthonról, Apa is dolgozott, és a dédike messze lakik tőlünk. Hívattunk neki mentőt, rohammentő ment érte, és bevitték Veszprémbe. A vizsgálatok során kiderült, hogy eltörött a gerince, a lába szilánkosra törött, és a 4-es 5-ös csigolyája feltolódott :(:(:( Szegény mozdulni sem bír, a lábát majd műtik úgy néz ki, de most a gerince a legfontosabb, jelenleg idegsebész vizsgálja. Mama nagyon szomorú, mert nagyon félti az anyukáját, és rettentően megijedt. Nagyon sokat gondolunk rá, és reméljük, hogy minnél hamarabb felépül, bár tudjuk, hogy ez egy nagyon hosszú folyamat lesz. Jó lenne meglátogatni, de pici babákat nem engednek be, így majd itthon szorítunk érte.

Kicsit vidámabb esemény: Márkó bácsikám ma elkezdett kúszni! :) Nagyon ügyes a kiskrapek, próbálkozna a mászással is, de az még odébb van kicsit. Anya szerint 1-2 hét, vagy még annyi sem :)

Én pedig rengeteget megyek egyedül itthon, leginkább este szeretem gyakorolni, fürdés után :) De például ma Maminál a postán is igyekeztem kiszabadulni Anya kezei közül :)

Elaludtam, keksszel a számban :)

Márkó is elaludt :)

Első hintázásom :)

Hinta 2, Mézivel :)

Másik telcsi:S
Beni

Mai friss
Cuki, nem? :)


Pakolnék, de gonosz Anya
leragasztotta a fiókot.. :(

3 megjegyzés:

Kata és Tommy írta...

Nagyon édes vagy a kekszikével a szádban és amikor próbálod kinyitni a leragasztott fiókot.
Tehát nálatok is megy a terror:-)))
Pedig milyen tutian ki tudnánk rámolni mindent...:-))))
Puszillak:Tommy

Bogár és Gerti írta...

:( Puszik a maminak!!!

Wiky írta...

Örülünk, hogy meggyógyultatok. Reméljük a Dédikéd is jobban van már!! ;-)

Leragasztott fiók??? :o Az nagyon nem jó! :p Biztosan van ott más is amivel rámolhatsz... ;-)

Pusza: Zsófi és Viki

Blogarchívum