2008. szeptember 17., szerda

Itt vagyunk

Rövidnek ígérkezik a bejegyzésünk, ugyanis a netünk igencsak lassú, és nem tudom mit hozunk össze a végére, mert képeket is szeretnénk végre feltenni.
Képzeljétek el, mióta hazajöttünk a Papától Csátról, magamtól elalszom, és áttértem a csak délutáni szundira. Najó, ma véletlenül kumtam egy órácskát délelőtt :) Úgyhogy nem kell ám már holmiféle tápival altatgatni végre :) Anya nagyon-nagyon örül ennek, nem győz folyton dícsérni ébredés után :):) (ÓÓÓlyan ügyes!! :))
Nálatok is ilyen nagyonhideg lett?? Már 4 napja fűtünk :) Csak nézünk Márkóval, amikor beöltöztetnek mindenféle hacukába minket :S Jaaa kaptam mégegy cipit ám :D Amilyen idő van, elkell a zárt csuka, és Anya véletlen talált rá, nagyon szupi, nem is gondolkodott sokat a megvételén :) Majd megmutatom, amint sikerül feltenni azt is :) Meg múlthét végén kaptam egy gyönyörű Hófehérkés szőnyeget is Apától, csak sajnos nem tudom megmutatni képen, nem tudjuk feltenni :(
Holnap Márkó jelentkezik :)
Puszi Nektek és vigyázzatok Magatokra, öltöztessétek fel magatokat rendesen :)

Csak telefonnal készült képet tudunk sajnos feltenni, mert a digisnél túl nagy a felbontás .. blabla.... :S2 megjegyzés:

Davidanyu írta...

Szuper a cipellő!:)
Itt is megy a fűtés. Elég korán kezdődött a szezon.:(
Remélem helyrejön a netetek meg minden egyéb és hozol sok képet!:)

Toto és Nyucka írta...

Ez tényleg szuper kis cipellő. Valami hasonlót szeretne a lakásban rámadni édesanya, úgyhogy megyünk mi is nézelődni:-)
Magadtól alszol el?
Te tényleg nagyon ügyi vagy, büszke is lehet rád anyud. Nekem még mindig nem megy így...:-))))))))))
Puszillak:Tommy

Blogarchívum