2008. augusztus 3., vasárnap

Tegnapi nap

Itt vagyunk, kissé fáradtan igaz, de megérkeztünk.
Férjhez ment Anya barátnője is, aki nagyon szép volt, a férjével együtt. Az előkészületek még itthon kicsit zökkenősre sikeredtek, de elkészült Anya időben, és nekem is bekészítette a délutáni indulásra a dolgaimat. Délben jött érte a kocsi a menyasszonnyal és az öccsével. Még vissza kellett ugraniuk a DM-be, kicserélni a szempillaspirált vízállóra, majd irány Kenesére, a nyaralóba. Ott míg Judit kicsit lazult a fürdőkádban, addig Anya előkészítette a sminkeléshez a cuccokat, és elszívott végre :) egy cigit is, hamár a saját esküvőjén nem lehetett.
Míg szépült az ara, beszélgettek, hogy oldják a kisebb feszültséget. Szerencsére nem izgult a barátnő, vagy csak nem mutatta :) Miután kész lett az esküvői smink, az örömanya következett, majd segítették belebújtatni Judittot a gyönyörű ruhácskájába. Anya is gyorsan átöltözött, egy kis igazítás még, és indultak a templomba, Balatonalmádiba. a szertartás szép volt nagyon. Következő állomás a fotózás helyszíne volt a parton. Ott körülbelül jó 1 óra hosszát töltöttek el, Anya segített ott is sokat, nem győzték törölgetni a menyasszonyt, folyt róla a víz a vőlegénnyel együtt.
Eközben Én is megérkeztem Apával az étteremhez, hívtuk is Anyát, hogy hol van már. Nagyon megörültem, mikor találkoztunk, neki már-már könnybe lábadt a szeme, bár leginkább attól, hogy elszorította a cipő a lábát. Családias idilli hangulat következett pár percre, szüleim mellett, ölében bámészkodtam, úgy néztük a polgári esküvőt. Ahogy véget ért, jött egy baromi nagy szél, és berobogtunk az étterembe. Dobáltam a kezemből ki a cumimat, jó kis torna volt ez szüleimnek :) Ettem kicsit, répát, meg utána tápit, aztán jött az a nagy zenebona hangzavar és nem bírtam már magammal. Voltak ott még babások, talán 2-3 hónapos lehetett egy sorstársam, őt befektették a mélykocsiba, és ott hagyták pihenni(?)
A többiről majd beszél Anya:
Tényleg csodaszép volt az esküvő, és az újdonsült pár is, a kislányomról nem beszélve :)
Sajnos hamar eljöttünk, de nem sajnálom, én szóltam, hogy nemsokára indulunk, mert Cori nincs el. Próbáltak minket marasztalni, a kislányom elaludt kint a teraszon Apa kezében, úgy hogy már lógott a feje. Nálam a pelenkázás tette be a kaput, voltak segítő emberek, de a körülmények.. Ha pedig az a pár hónapos csemete tudott úgy pihenni, akkor nagy mákja volt, én nem játszom el ezt a bébimmel, utána meg mi isszuk a levét napokig.
Egyszóval, úgy érzem megtettem a tőlem telhetőt a barátnőmért, de nekem a gyermekem a legelső, a férjemmel együtt.
Beszéltem telefonon a Judittal, most hívott, nem haragszik :)

Most pedig következzenek a képek:

(Az utolsó kockák már a másik telcsivel készültek, mert lemerült a gépem.)

Félig elkészülve

Indulásra készen :)

Szépek voltak!

De mi is.. ;-) Főleg Cori!!

5 megjegyzés:

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Gratulálunk a díjhoz :) És köszönjük,hogy megtiszteltetek vele minket is! :)
Anya barátnőjééknek megértőnek kell lenniük,hisz te vagy az első,és a te pihenésed,nyugalmad az mindennél fontossab,és azért megtette anya mai tőle telik.
Nagyon klassz a videó is,rólam is készül már egy ideje,csak aki csinálja nem halad vele:o
Puszi

Toto és Nyucka írta...

Nagyon szép sminket csináltál a menyasszonynak, s valóban Ti is nagyon csinosak voltatok.
Cori. Olyan csini voltál, hogy biztosan te vitted volna a fátylat, ha egy pincurit nagyobb lettél volna.
Puszi:Tommy

Bogár és Gerti írta...

:) Tnyleg csodálatos volt a menysszony ;)
A rucidból nem látunk sokat, de biztos csini ;) Anyáé viszont nagyon dögös ;)
Puszi

Wiky írta...

Látom jól sikerült a lagzi! :-D ;-) Igaza van anyának! Ez a nagy buli még nem nekünk való! Mi még szeretünk jókat aludni és ez a hangos zene mellett nem megy. Legalábbis jól nem. :o :-)
Nagyon csinik voltatok! Az új párnak nagy gratula!! :-D

Gratula a díjhoz is!!

Pusza: Zsófi és Viki

Rolcsika írta...

Nagyon csinik voltatok. Biztos jót mulattatok volna, ha igy kicsit nagyobbacska vagy. Anyáék is mennek aug.30-án, de én megyek a mamihoz addig, míg ők mulatnak.
Pusz: Rolcsika

Blogarchívum