2011. május 8., vasárnap

Az elmúlt hetekről

Sajnos nem sűrűn tudtunk bejelentkezni, mert se időm nem igazán volt blogot írni, se erőm már esténként.
A Húsvét gyorsan eltelt, szerencsére a lányok nem betegeskedtek, Márkóról ez már nem mondható el:( Beleesett a kaktuszba, és elég csúnya dolgokat művelt vele, ami ráadásul fertőzött is volt. Napokig magas lázzal szenvedett otthon, amit nem lehetett csillapítani sem. Úgyhogy nem éppen a legjobb Húsvétnak örvendtek, de szerencsére már minden rendben, meggyógyult a Sógi :-)
A mi apátlan napjaink viszonylag gyorsan elrepültek, hála égnek :-) Már csak 4 nap, és ismét teljes lesz a család Vele :-)
A csajok nagyon elvannak, Corit beirattam az oviba, szeptembertől mehet, azt hiszem fel is vették. Léna meg rohamtempóban fejlődik, 3 napja kúszik, most már bárhová eljut, ha akar :)
A 2 testvér jól kijön egymással, leszámítva, hogy a nagyobbik állandóan puszilgatná meg lefogná a kisebbiket. Ez eléggé idegesítő, nem csak nekem, de Lénus sem igazán viseli már el. És hiába próbálom, meg próbáljuk megértetni Corinával, hogy a hugi nem játékbaba, és nem kell állandóan puszilgatni, meg fogdozni a kezét, nem fogja fel. Úgyhogy sűrűn rá kell szóljak erényesebben. Nagyon feszegeti már a kis határait, van, hogy fél nap kiabálok vele. Utálom a dackorszakot. Vége lehetne már. Aztán jön majd mindig más. Aztán Lénával is kezdődik előröl. De hát mi akartuk, nem? Együk is meg.. :D
Léna már eszeget főzit, gyümölcsöt, tejpépet, rizspépet, és nagyon ügyes, nagyon jó étvágya van. Mindemellett még mindig szopizik. Nekem meg bőven van tejem. :)
ÉÉÉs, kezdi leszívni rólam a kilókat a gyerkőc, mert csak úgy esnek le rólam, azt vettem észre :-) Már 3-4 kiló lement :-)) Tiszta boldogság van :D
Majd jövök képekkel is, de egyelőre az most nem fog menni, mert indulunk haza anyutól, és össze kell szednem a csajszikat :)

1 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Szegény Márkó,nem is gondoltam,hogy ekkora bajt okoz egy Kaktusz.Reméljük már teljesen jól van!:)
A csajokról amit írtál,nálunk dettó ez volt/van.Bius nyúzza,Karina nem bírja.Majd idővel elérkezik amikor már nálatok is megvédi magát a kicsi.
A veszekedés is nagyon ismerős,mi ráfogtuk a féltékenységre,hiába nem mutatja,csak ott bujkál.Másként,nyugodtabban magyarázósabban kezeltük,és csillapodott a dolog.Majd Apa hazaér,és neked is kicsit könnyebb lesz,gondolom ez is feszültebbé tesz.:))
Pusza!

Blogarchívum