2010. december 6., hétfő

Télapó ismét nálunk járt!



Képzeljétek el, ma megállította a Télapó a gyerekeket a városban, odahívta a kocsijához őket és mindkét lurkónak adott egy-egy csomagot :) Mi meg csak lestünk Évával :-))) Mondjuk ők is :-)) Nah de aztán este személyesen is meglátogatott minket a jó öreg Miki! Előtte Corikám bealudt a szőnyegen, majd éktelen nagy bőgésre ébredt, a sajátjára. De aztán szépen elkészültünk, csinibe öltözött,
majd tűkön ülve vártuk
a piros ruhást :-)
Mikor megérkezett a kedves vendég, mondtuk neki, hogy fáradjon be, és marasztaltuk tovább is a kelleténél, mert Márkóék még úton voltak hozzánk. Addig Corika megkapta az ajándékot, énekelt egyet szégyenlősen, és csodálkozva bámult a Télapóra. Később beinvitálta a szobájába, hívta gyöngyöt fűzni Mikulás bácsit, és megmutatott mindent a szobában. Pár perc múlva megérkeztek Márkóék, ő is kicsit félénken közelített Mikibácsi felé, és természetesen jutalomban is részesült. A virgácsot én kaptam, de nem azért, mert rossz kislány voltam az évben :P Pár fotót készítettünk, majd tovább hajtott motoros szánjával a jó öreg Santa Claus. :-)
Köszi Miki, várunk jövőre is :-)))








4 megjegyzés:

MKata írta...

Szia Corianyu!

Légy szíves írj az mkata1000@gmail.com emailemre egy emailt, mert nem tudom a te email címedet, és lezárom a blogot. Ahhoz, hogy hozzá tudjalak adni az olvasókhoz, kell az email címed!

Köszi!
Kata

Ui: gyönyörűek a gyerekek! :)

Bianka és Karina írta...

Corinak Nagyon Boldog 3. Szülinapot kívánunk!
Anyának pedig Boldog Névnapot!:)
Pusza!

Bianka és Karina írta...

Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánunk nektek!:)
Bianka,Karina,Judit,Robi.

Unknown írta...

Boldog karácsonyt!:)
Dávid és Kriszta

Blogarchívum