2010. február 8., hétfő
Kérjük vissza a gyerekeinket, akárki is cserélte ki őket....!!! Kb 1 hete katasztrófa, amit lerendeznek itthon.. Hisztiznek, ordítanak, toporzéknak, bőgnek mindenen.. Ja és szétszedik a lakást. Kész..
Talán Corika még durvább is. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, eszméletlen hisztirhamban tör ki. Utána csak a mamát akarja, én mintha nem is léteznék. Kész vagyok tőle.
Azért vannak jó pillanataik is :) Nagyon lelkesek bilizésnél, Márkónak sem kell nappalra pelus, elvétve előfordul nála baleset, amikor belefeledkezik a nagy zenehallgatásba. Cori sajnos még mindig nem kakil a bilibe, úgyhogy vagy van rajta olyankor pelus, vagy bugyi ugye. De nem mindig tudom megakadályozni, úgyhogy olyankor rettentően boldog vagyok... :S 2 napja nemigen alszanak délután, tegnap 20 percen keresztül üvöltött és bőgött a csajszim, így felébresztette a sógit is... Ma meg, hogy letettem aludni délben, ügyesen elaludt, s épp hogy kitettem a lábamat a védőnőhöz, ordítva kelt.. Mama nagyon örült... :) Köszönjük a sok gratulációt, édesek vagytok! Megkaptam ma a kiskönyvet, tiszta csúnya, sehol egy babás kép rajta vagy benne.. :) Szóval Indul az orvostól-orvosig való túrázás :)
Rajmikám is jól van, megy a meló neki ezerrel és sokat beszélünk telcsin is :) De hiányzik nagyon, meg a családnak is. :( Sajnos a család egyik kiskedvence tegnap az örök tengerimalac vadászmezőkre költözött :( 5 évig volt velünk. Nyugodj békében Ropi..

4 megjegyzés:

Kata és Tommy írta...

Milyen édes kis pocid van már:-)
Pusz: Tommy

Marietta írta...

Szépen növöget a poci:) Jól vagytok ti is ritkábban jöttök akár csak mi. Most már látogatunk sűrűbben titeket is:)
Puszi
Marietta és Milán

Bius,Karina,Judit. írta...

Spóróltk rendesen ami a kiskönyvet illeti.:))
Reméljük gyerkőcök helyre áltak már..))
Pusza!

E. Jucus írta...

Díjat kaptatok...kukk be! :)

Blogarchívum