2009. június 14., vasárnap

Vidám hétvége, szomorú vasárnap

Eltekintve attól, hogy a Drágámnak dolgoznia kellett majdnem minden nap sajnos, nagyon jó volt a hétvégénk. Szombaton megvártuk, míg végzett, aztán 3 körül kimentünk a kerti-partyra. Mit is mondjak, nem szeretném fényezni a gyerekeket, de muszáj :P Annyira de annyira elvoltak, sétáltak, cicáztak-kutyáztak, ettek-ittak.. :-) Ja és persze hintaágyaztak is :)
Corika egyből ment mindenkivel és mindenkihez, mondtam is, hogy nekem felüdülés a kintlét, mert ügyesen feltalálja magát. Márkó visszahúzódóbb volt, de idő kell neki mindenhez. Aztán persze ő is ugyanúgy elvegyült, csak kicsit lightosabban :)
Du 5-kor jöttünk be, jól kiszívta őket a friss levegő, nem is volt gond az esti tenténél :) Az ágyában pedig remekel a csaj, nagyon szereti :-)
Este elmentünk turnézni a Szerelmemmel, amihez nem volt sok kedvem eleinte, ill kedvem az volt, csak kicsikét idegbetegeskedtem.. :S De aztán csak elindultunk, és minden jó volt, iszogattunk, dumáltunk. Attila is velünk jött, alig várta már, hogy felérjünk :-) Éjfél után értünk haza, mama virrasztott addig, de szerencsére Corika végig aludt mélyen.
A ma délelőttünk a szeretgetés, pihenés és búcsú jegyében telt, később érkezett Krisz is, dél helyett 3 körül, de addig is együtt voltunk. Aztán kész voltam teljesen mikor elbúcsúztunk egymástól.. gyors felöltöztettem a lánykánkat és felmentünk anyusomhoz. Nagyon cukor volt ott is a csajszink, végre evett leveskét mert 2-3 napja csak a gyümölcs csúszik le neki de az nagyon megy... Aztán lehívtuk sétálni a dédiéket, mamám velünk is tartott. Elkísért végül minket hazáig anyuskám, kaptunk tőle nagyon fini sütit meg meggyet, szedret stb:)
Szerencsére nem volt túl fáradt Cori, úgyhogy nyugodt körülmények közt zajlott a fürcsi, vacsi is, majd tente. Nagyon ügyesen elaludt ismét :) Aztán majdnem én is.. De közben össze-vissza járt az agyam. Kicsit ilyenkor mindig meghalok, és idő, mire összekaparom magam. Majd 3 hét múlva...



















Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum