2009. június 29., hétfő

Újra itt

Visszatértünk, bár újra Apátlanul.. Mindenesetre tök jó volt a hétvége így, leszámítva azt, hogy én nagyon odavoltam..
Csütörtök este 9-kor hívott a Szerelmem, hogy elindultak haza :) Úgyhogy hajnal fél 5-re esett szegényem az ágyba :S Corika reggel csak nézte-nézte apukáját, aztán utána le sem lehetett szedni róla :) Fűnek-fának mesélte, mutogatta, hogy hazajött Apa :-) Nagyon örült neki, Márkó is tökjól elvolt a bátyuskájával.
A pénteki napot nagyobb részben alvással töltöttük, meg pihenéssel, Évának 2 gyerkőce volt inkább, mint 1.. Aztán elengedtem este a Drágát sörözni, megbeszélve, hogy a szombati nap a miénk lesz :)
Corikámat ismételten le kellett passzintanom, mert nem javultam, azért elmentünk este a szokásos helyünkre, meg beültünk picit a Kastélydombba is, ahol a lagzinkat tartottuk. Sajnos az éhség hazahúzott minket, meg a fáradtság :)
A vasárnap nagyon hamar eljött, Drágám lenyírta a füvet, mi addig felmentünk a gyerekekkel a városba. Aztán pakolás, búcsú.. Krisz megjött és elvitte ismét az Uracskámat.. :'(((
Corika nem sírdogált, sikerült lekenyerezni a sok barackkal :) Én meg.. szomi vagyok. Főleg este :(
Sajnos most jó darabig nem lesz nete az Édesemnek, mert új szállásra költöztek. Legközelebb 3 hét múlva jön.
Mai nap:
Beiktattunk délelőttre egy városozást, meg elmentem a dokihoz. Szerencsére csak felfázás. Pedig nagyon rosszra számítottam. Szedhetek egy rakat gyógyszert, de hál' Istennek minden okay.
Képek:












3 megjegyzés:

Wiky írta...

Örülünk, hogy ismét itt vagytok! Szupi lehetett a hétvégétek, a búcsút leszámítva. Sajna manapság sokat kell gürizni egy kis pénzért, amit persze fél perc alatt elköltünk egy boltban. Meglátjátok, gyorsan eltelik majd ez a 3 hét is!!! ;-) Legalábbis mi szorítunk, hogy így legyen!!!

Sok pusza: Viki és Zsóca

Bogár és Gerti írta...

Tiszta haszon, hogy haza ment apa ;) volt aki segítsen tolni a fűnyírót :-D
Puszi

Eszti írta...

Díjat kaptatok tőlünk,kukk be hozzánk!Puszi!

Blogarchívum