2009. május 8., péntek

Semmi javulás

Először, válasz Gerti kérdésére:
Kórház nálunk már úgymond nincs, csak ambulancia, de semmiféle ilyennel nem foglalkoznak. 1 napos ellátás van, fizetős, az meg plasztikai beavatkozásos. Maradt tehát az ügyelet, mert legközelebbi kórház Veszprémben van, oda meg ugye semmi esetre sem ment volna Éva, mivel Márkó is szarul volt.
Sajnos semmilyen javulás nem történt tegnap sem, ugyanúgy jöttek ki mindenütt a hólyagok anyósom testén, sőt durvább lett, már ivott kalcium injekciót is és a kiváltott antihistaminból kettőt is bevett, mert elviselhetetlen volt már neki a viszketés.
Pontban éjfélkor, mikor lefeküdtem, szólt, hogy hívjuk a taxist, bemegy az ügyeletre, mert kezd durvulni a helyzet.
Az ügyeleten 2 fajta injekciót kapott, és nagyon el voltak képedve a bőre láttán. Ilyet még nem láttak, szinte már egy szabad ép bőre nincs, annyira egybefolytak a hólyagok. És elképzelhetetlen, hogy a gyógyszer még nem szívódott fel, mert ami benne van anyag, valamiben benne volt, amit evett, használt, hogy újra bedurrant. Elképzelni nem tudjuk mi lehet ez. Ma ismét szuri, hétfőn pedig bőrgyógyász, aztán ki kell deríteni egy allergia teszttel, hogy mi ez a kiváltó anyag.
Amúgy Corika egész nap vizsgálja a mama hasát, mutaja, hogy bibis, arany szivem :)
Drága Férjecském is nagyon megijedt, alig tudott dolgozni, annyira kétségbe volt esve, de mondtam neki, hogy nem lesz semmi baj. Szerdához egy hétre jön haza!!! :)
Képek








1 megjegyzés:

Wiky írta...

Nagyon édi Cori a képeken. :-) Tuti hajpántja van! Nagyon csini! :-D

Látom Márk is imádja inni a fürdővizet... ;-)

Évának sok-sok gyógypuszit küldünk!!!

Viki és Zsófi

Blogarchívum