2009. április 29., szerda

Tegnap

Hm, kezdeném már először is azzal, hogy rövid leszek, de igyekszem mindent leírni, ami fontos..

Szóval tegnap Márkó megkapta a szurikat, amiket igen hősiesen viselt, és mert 2 szuritól kellett szenvednie, játékot is kapott a védőnénitől :P Egyiket ugye, a 15 hósat a vállába kapta, a prevenar 2-őt pedig a combjába.. de sajnos ott valami bibi történt, az oltóanyag selejtes volt, úgyhogy be is ment a szuri, meg nem is, így jobbnak látták mégegyszer megrendelni. Szóval szegény sógim mehet újra jövőhéten.. Viszont a másikon már túlvan, éééés le is mérték előtte,
hivatalos súlya:
10.650 gramm
Sokat sírdogált utána, de megnyugodott, itthon pedig pihizett egy nagyot. Szerencsére nem lázasodott be, úgyhogy minden rendben!
Mi pedig túráztunk egyet addig anyumnál, megmutattam neki, amit akart, megreggeliztem, mert nem volt időm itthon, Corika is csipegetett de nem sokat. Hazafelé be is aludt a Drágám.
Délután meg akkorát takarítottunk Évával, hogy húú.. Minden tök szép csilli-villi lett, át lett rendezve a konyha, fürdő, meg végre nekem is lett helyem a vitrinben :) Lett is volna előtte is, csak ne lennék olyan lusta kipakolni a szekrényt..
Nah de most már minden tuti :-)
És még a gyerkőcök is jól bírták, besegítettek nekünk,
hozták a porszívót, partfist.. :D
El is aludtak vacsi után egy szó nélkül :P
Ma pedig már kilevegőzték magukat, voltunk a városban, ugyancsak anyumnál, vettünk ezt-azt, amiből kifogytunk
(mindenből....)
aztán siettünk is haza.
És már alszanak :P
Nekem pedig múlófélben van a migrénem.. végre....

(Jah és holnap jön Apaaaaa!!! :))


1 megjegyzés:

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Takarítás,hozzánk is lehet majd jönni :P viccet félre téve már én is várom,hogy tudjak takarítgatni,de az még odébb lesz.
Ma már apával lehettek!Szupi :)
Kellemes hosszú hétvégét!:)
Puszi

Blogarchívum