2009. április 1., szerda

TAVASZ :-)

Ennyi könyörgés után nem csodálom, hogy elő mert bújni végre a napocska :-)))))
Hihetetlen milyen jóidő lett! Ki is használtuk az alkalmat, és udvaroztunk egy jót :-) Nah meg persze végre elfelejthetjük egy hosszú időre a télikabit :-) Mondjuk mi Évával már régóta nem hordjuk, nem is tudom, hogyan fázhattunk meg.. :D De az a fontos, hogy lényegesen kivirultunk ettől az időtől, és a gyerekek is! Hál'Istennek már Corit sem hallom köhögni, és mi is alakulunk :-)
Ha ilyen szupi idő lesz délután is, elnézünk a tescoba a lurkókkal, mert kéne venni nekik zöldséget. Holnapután pedig vmi játékot. Rengeteg játék érkezett, úgyhogy megnézzük őket. Vmi motorszerűre gondoltunk, azzal elgurulhatnak kint az udvaron is. Meglátjuk :-) Aztán elővesszük a könnyű kis sportkocsikat is, bár a mienk tavaly bekrepált, meg kell nézni, javítható e vagy kuka. Remélem nem az utóbbi, mert ugyanilyet már nem gyártanak sajnos, és nagyon megszerettük.
Tegnap Márkó akkorát esett hanyatt este, hogy még nekem is fájt :S Hát igen, így jár az, aki napi 20 perceket alszik :S Este meg szédeleg, annyira fáradt :S Úgyhogy reméljük visszatér mostmár a régi alvókája, mert ez hosszútávon nem jó, anyujának sem :(
De ott tartottam, hogy baromi nagyot esett, aztán felvettük vígasztani, nagyon sírt. És abban a pillanatban Corika ugyanúgy lefeküdt hanyatt abba a pózba, ahogy elterült a bácsikája a földön, és imitálta a sírást, üvöltést... Ha nem látom, el sem hiszem, hogy mekkora egy színésznő! :DDD Őt is fel kellett venni babusgatni :D
Készítettem utána még lefekvés előtt egy videót, mert már régen raktam fel. Természetesen a felvétel előtt hozták a formájukat, de azért aranyos lett így is :-) Majd este felteszem azt is :-)

1 megjegyzés:

Wiky írta...

Hát igen!! Végre jó idő van!! :-D :-D Mi is élvezzük a kint létet! ;-)

Sok-sok pusza a hercegnek és a hercegnőnek!!

Zsófiék

Blogarchívum