2009. február 9., hétfő

Szijja Szerelmem!
Nos, míg kényelmesen megvacsizol, én úgy döntöttem megírom a legújabb bejegyzést :-)
Kicsit kitérnénk előtte azért a bilis témára, hogy leírjam, én mit gondolok erről. Lehet, hogy sokaknak megdöbbentő volt először, hogy Cori bilizik, nekem is új volt még a téma akkor elhihetitek :-) Először is ki kellett várni azt a pillanatot, amikor már szívesen ült a bilin. Előtte persze voltak próbálkozások, sírás, nah olyankor kihagytam pár napot, majd újra megpróbáltam. Ha akkor sem volt okay, vártam inkább 1 hetet, és újra.. Egészen addig ment így, míg végül már szívesen csücsült rá. Először ruhában, aztán fokozatosan megbarizott vele. Lukuporodtam én is szembe vele a földre, és mondogattam neki, hogy pisilj a bilibe, énekeltem, próbáltam elterelni a figyelmét játékkal, meg mindenféle baromsággal :-) Ez nagyon sokáig így ment, míg nem a várva várt siker megérkezett :-) És napról napra nőtt a pisik száma a biliben :-) Olyankor nagyon megdícsértem, ő pedig örült :-)
Ha nem volt/nincs pisi, akkor sem szidom le, jól van semmi baj, majd legközelebb. De szívesen ül rá, sőt hozza is már! Szóval ennyi a lényeg, a kitartás, és, hogy elég érett e rá már. Amíg lelkes és szívesen okoz örömöt nekünk, addig kell én szerintem elkezdeni. Utána már, megette a kutya az egészet.. :-)
Persze mondják, hogy nyáron a legjobb, mondjuk szerintem is, csak mi pont akkor kezdtünk bele, amikor éppen nem mentünk sehová hetekig, időnk volt, mint a tenger, tudtuk figyelni, hogy még száraz e a pelus. Nah mert ez rajtunk is múlik. Sőt, leginkább rajtunk, mert ők még nem tudják összekötni a pisilés fogalmát a bilizéssel. Bár már talán. Idő kérdése. Mi visszaestünk. De visszaesések vannak. Sűrűbben eljárunk ide-oda, kevésbé tudom figyelni a folyóügyeket. Szóval leginkább tényleg rajtam múlik minden. És azon vagyok, hogy mire betölti a 3-at, szobatiszta legyen teljesen. Egyszer csak összejön, hisz' rólunk is lekerült a pelenka valahogy! :-)

Nah, amúgy a napunk jól telt :-)

Miután felkeltünk NEGYED 9-kor(!!!!):-), Corikának leseett az álla :-) Felhúztam a redőnyt és meglátta a fehér mindenséget :-) Közöltem vele, hogy leesett a hó, erre ő is, mondta, hogy hóóóó :-) Nagyon komoly volt :-) Úgyhogy bővítenem kell a szókincstárunkat :-)

Délelőtt elugrottam ugyebár a városba, de vacak idő volt, még jó, hogy nem fújt el a szél :D
Mire hazaestem, Corika természetesen még nem aludt, várta Anyát, és hogy örült neki :-):-)
Anyud megcsinálta a finomfőzeléket, evett is belőle tök sokat. Délután tente előtt még kicsit ökörködtünk az ágyon, arról készítettünk képeket is :-)
Tökjól aludt, végre kicsit tudtam netezni :D:D
Szókincsük este ismét bővült a hoppával :DDD Oppá neki :-)
Jah és nemrég aludt el, este 9 után.. Najó most már fél 11 múlt, de közben gyors kiteregettem meg megnéztem a maradék BK-t :-)

Holnap megyünk remélhetőleg oltásra. Ha megjön az oltóanyag... majd kiderül. :-)

Most pedig a kéééépek :-)

+1vidi
SZERETLEK

2 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Jaj Judit remélem nem értettél félre!!!:((((
Én nem akartam okoskodni csak azért írtam,hogy ne aggódj azért,hogy Cori "vissza esett".:)))
Bár ez nem is vissza esés szerintem.:)))
Na mindegy ezt Neked kell tudni,és jól is csinálod,és persze ez tényleg azon múlik mennyit tudsz vele ott lenni.

Olvastuk igen,hogy nálatok esett a hó,kicsit irigyek is vagyunk mert ide hozzánk sosem ér el.:)))
Pusza!
Judit

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Hát hogy nálatok már megint hó esett! :) Ez nem igazság :P Bezezg itt nálunk...
Ügyesek vagytok,hogy így haladtok a bilizéssel!Mi még szinte sehogy,de nem gond! :) Még én sem akarom igazán,Luca meg pláne nem :)
Puszi

Blogarchívum