2009. február 11., szerda

Szijja Egyetlenem!


Igaz, már leesek a fotelből, de összeszedem magam és megírom az új bejegyzést, mert nem szeretném, ha bármiről lemaradnál.

Képzeld, elmúlt a fejfájásom, már ideje volt! :-)
Corikát jó gyorsan tisztába tettem alvás közben, mi? :-) Hát igen, a rutin meg az évek :D Najó, hónapok :D Még nyöszörög néha, de szerintem megint álmodik csak valamit.
Az oltás helye kicsit bedagadt, fürcsikor vettem észre, pedig reggel még nem volt semmi :S
Megkaptuk Cumitól a rucikat, meg hozott láncot a fűrészhez és olajat, majd hétvégén csörgünk neki, hogy mikor jöjjön. A rucik nagyon tutik, a szobacipők tetszenek nagyon nekem :) Végre kiderült, hogy Corinak 21-es a lába, Márkónak meg 22-es :-) Annyira jól néz ki az a fehér bunda, majd meglátod! Csak sajna még nagy a kislányunkra, őszre lesz jó rá.

Reggel képzeld, előbb keltünk, fél 9 helyett most fél 8-kor :-))) És délelőtt volt is 1 pisi a bilibeeee :) Literszámnyi :D

Képzeld, a délutáni tente előtt elmentünk a gyerekekkel gyalog a boltba. Nagyon cukrok voltak. Bementünk a boltba, már sorba álltam volna, amikor rájöttünk, hogy pénztárca nélkül mentünk :DDDDD Csak kicsit volt ciki, amikor kiszáguldoztunk onnan :D No sebaj, volt egy újabb köröm nekem, miután elaludt Cori :-)

Este voltak a Gyöngyiék, a gyerkőcök is tök elvoltak velük :-) Nagyon szimpi nekik a Fruzsina, ennek pedig úgy örülök :-))

Holnap lehet lejön hozzánk a bank után kicsit Éva mama, képzeld :-)
Csináltam pár képet, a maradékot majd holnap teszem fel a vidikkel együtt, remélem nem baj!

Nagyon SZERETLEK!!!
És Hiányzol, NAGYON :(((((

Apa csak márc. közepén jön haza :''''(
Sajna naponta változott a helyzet, de most tényleg így néz ki...:(

3 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Hű az tényleg ciki.:OOO
De azt hiszem nem vagy egyedül.:))
Én általában a kosaramat hagyom ott,ne kérdezd,még jó,hogy ismernek..:DDDD

Jaj de sajnáljuk,hogy megint nem jön Apa.:((((
Sebaj az is hamar itt lesz ám!!:)))
Addig meg kitartás!!:))
Pusza!
Bius és Judit

Unknown írta...

Juca!
Nagyon büszkék lehettek a párodra, hogy megtesz értetek mindent! Neki sem lehet könnyű távol tőletek, de nyugodt is lehet, mert van egy szép, okos és kitartó felesége aki nagyon várja haza!;)
Biztosan nagyon nehéz nélküle, de hidd el hipp-hopp itt lesz a március!;)

Eszti írta...

Judit!
Biztosan nem emlékszel rám,vagy talán Jucusunk már beavatott!?Általánosban egy évvel felettem jártál!De nem is ez a fontos!A kezdetektől olvasunk titeket,igaz mi még csak nemrég kezdtük a blogolást!
A lényeg,hogy gratulálok Corihoz és sok erőt a hátralévő "Apamentes" időre!Puszi!

Blogarchívum