2009. február 19., csütörtök

Nah itt vagyok! Hulla vagyok, ma egész nap csak mentem-mentem, úgyhogy Mama meg sz....tt :D Amúgy nemám, mert gyermekeink kisangyalok voltak, ma például semelyik sem sírt, és ezt bizony fel kell írni valahova :-)
A tegnapi nappal kezdeném, és igazából már azt sem tudom mi volt tegnap... Lényeg a lényeg, egyre rosszabbak ezek a kölkök :D Most a mániájuk, hogy kicipelik az összes wc papírt a fürdőből, amit persze kicsit meg is kell rágcsálni, mert úgy tök buli! :D
Cori már délutánonként nemigen veszi rá magát az alvásra, aminek persze én húzom a kárát este, mert dögfáradt és nehezen megy a lefekvés. Mondjuk tegnap sikerült beiktatnia 1 óra hosszas pihit, tökre örültem, és ő is nyugodtabb volt délután.
Ma meg....
Alig láttam Aranyomat :( Reggel go a Plusba, ami természetesen később nyitott, sebaj, felnéztem kismamánkhoz, Gyöngyihez, kávéztunk egy jót, aztán vissza a boltba. Ott sikeresen elhagytam a bevásárlólistámat, de aztán meglett, nah meg az a baromi nagy tömeg... De vettem Micimacis body-kat meg harisnyát is :-) Tiszta édik a gyerekeken :-) Nah mire végeztem a Plusban, lekéstem a buszt, hívhattam a taxit, felkészítettem, hogy nagyfuvar lesz, csak haza, ott beugrok a sminktáskámért aztán irány a szoli! Épp, hogy odaértem, de volt még időm reggelizni, Éva csinált nekem szenyát meg teát, (nah emiatt fogtam meg vele az Isten lábát:P) Szóval ez volt fél délben. A menyasszony elégedett volt, találkozunk nyáron. Beugrottam a postára anyumhoz, aztán busszal haza. Kislánykám már fent volt, előtte kelt, hogy örült nekem!!! Bújt az ölembe órákig. Később csak mamázni akart. Este is :-) Jah hát jah, este még mentem a Tescoba, mert utalt a férjem. Aztán ismét taxi mert hát olyan sötétbe gyalog biztos nem jövök haza. Úgyhogy amit ma megkerestem, kis híjján elment taxira :S:D Najó nem mind.
Szóval fürcsi, vacsi, aztán mamázott a nyuszkó. Nem óhajtott aludni. Meg fájt a feje, csak úgy fogta. Mondjuk furcsálltam, de ilyet még nem csinált sosem. Fájt neki mutatta. Nyűgős is volt. Azért adtam neki Nurofent, hátha csakugyan fáj neki. BK végére alukált el :S Remélem nem lesz beteg. Márkónak meg kint van a szemfoga úgy néz ki :-) Holnap majd belekukkant Éva a szájába :-)
Képek nemsokára

1 megjegyzés:

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Jó pörgős napod volt!
Sajnáljuk,hogy apa már nem tud netezni :(
Puszika

Blogarchívum