2009. január 28., szerda

Tegnap és ma

Szijja Kicsim!


Mivel tegnap átküldtem a képeket, vidivel, most megint megnézheted itt őket :-) Nem szeretnék semmivel sem lemaradni, de őszintén szólva, jót a tegnapi kis pihi. És jó volt így, hogy korábban tudtunk beszélni egymással.

A tegnapi tanácsadás hamar lement, mivel mi voltunk az elsők :-) Sajnos megérkezett a rossz idő, így inkább bent maradtunk mi is Corival a váróban. A védőnénink már előbb ott volt, mint a doktornő, úgyhogy gyors megmérte Márkót, akinek a hivatalos súlya 9500 gramm! :-) Hossza pedig 77 cm. Szerencsére rendben van minden vele, viszont kiderült, hogy nem kaphat sosem influenza elleni védőoltást, mert allergiás a tojásra. Elég durván. Még jó, hogy nem adatta be neki Éva ősszel!!! 7 db fogacskája van már, a 8. pedig keményen jön, írtak is fel ecsetelőt, mert sűrűn felsír éjszakánként. Bemutatta a doktornőnek legújabb tudományát is, hogy egyedül megy :-) Nagyon tetszett neki, Márkónak már kevésbé, mert 2-szer kellett vetkőzni-öltözni, el is törött a mécses. Sajnos a kisautóját ledobta a 2 pelenkázó közé, de reméljük félreteszik nekünk, úgyis megyünk remélhetőleg 2 hét múlva az oltóanyag miatt, ami most nem volt.

Itthon képzeld/képzeljétek el, Öcsikéd felmászott Alexa ágyára, és elkezdett ő is fiókozni. Természetesen 1-szer le is esett, de nem tanult belőle , mert mindig megmássza ugyanúgy :-)
Nagyon sokat megy már egyedül, olyan, mint egy kis pingvin, nagyon aranyosan rakja a kis lábacskáit :-)

Ma délelőtt én gyors elrohantam a városba, anyuhoz a postára feladni az adóbevallásos dolgokat, (természetesen megint nem jöttem ki tőle üres kézzel, kaptak a gyerkőcök mandarint), meg elszáguldoztam a boltba is. Mire hazaértem, aludt mindkét lurkó :-) Aztán jöttek a favágók :-) Nem maradtak sokáig, mert zuhog az eső és rohadt hideg is van, de majd visszajönnek valamikor, azt mondták.

Most itt mászkálnak a törpék, épp virslit esznek nagy elánnal :-)
Már mandarint :-)
Adós vagyok még a szavakkal, szerintem arról külön oldalt nyitok majd!
Corika tegnap kimondta, hogy tea, tök tisztán! Jah meg, hogy nem pápá :-) A nem már nagyon megy neki :D
Ma még folytatom mindenképp!! Csinálok még vidit ;-)
Szeretlek, és Nagyon Hiányzol Nekünk!

És akkor a tegnapi képek

Folyt köv. később!

2 megjegyzés:

Wiky írta...

Sziasztok!

Nagyon édesek a lurkók! :-D

Zsófi nem akar dumcsizni még... Pedig annyira várom. :o Lehet pont ez a baj. ;-)

Judit! Tudnál segíteni??? Átköltöztünk mi is ide: http://szemunkfenye.blogspot.com/
viszont a diavetítést nem tudom elindítani. Nem akarja megtalálni az albumom, hiába tettem nyilvánossá...

Előre is köszi!

Pusza: Zsófi és Viki

JucusMakeUp írta...

Viki! Írtam vissza neked a blogodba! puszika

Blogarchívum