2008. december 16., kedd

Tanácsadás+szuri

Elmentünk ma az 1 éves kötelező vizsgálatra Anyával. Mivel elaludtunk reggel, így csak a rendelés végére mentünk, kellett jó sokat várni, de jókislány voltam, és elsétálgattam, nézegettem a nagyobb babákat meg a csöppöket is. Nem győztek dícsérni :) Találkoztunk ismikkel is, addig velük beszélgettünk.
Mikor mi következtünk, anya gyors becipelt, pedig már eltervezte előre, hogy kézenfogva megyünk, hááát jól elsiettük :D No mindegy, levetkőztetett, míg én csücsültem a pelenkázón és mosolyogtam. Még akkor is, amikor lemért az asszisztens néni. Anya kissé meglepődött, mert nemhogy híztam volna, közel nem vagyok 9 kiló felett.. Pedig 2 hete már elértem. Persze jó sokat mozgok és emiatt magyarázható a 8730gramm. Aztán megmérték a hosszomat, annak nagyon örült, mert sikerült nyúlnom :D 75 cm vagyok :) Reméli, hogy nem leszek olyan pici, mint ő, bár a lábam hossza nem ezt mutatja :-)
Beírták a kiskönyvembe, hogy 5 db fogacskával rendelkezem, aztán írattunk fel popsikrémet, mert fogyóban van. Már kezdtem nyügis lenni, erre mit hallok... Kérnek oltást, mert még van 2 oltóanyag... Persze, ha már itt vagyunk, akkor adja be.... Igaz lelkiekben nem készültünk rá.... Hát NEM!!!!! De már meg is szúrtak :'( Nagyon sírtam, pedig Anya úgy vígasztalt. Félig felöltöztetett a többit meg kint adta rám. És mikor nyitotta az ajtót, ott várt a Mami a rendelőben :) De Ő sem volt jó, csakazanya.. Aztán kocsiba be, vígasz tea és már aludtam is. Itthon kis szundi után még az udvaron, sírva ébredtem ugyancsak. Akkor már Mama is értesült a szuriról, nem győzött sajnálni. De legalább túl vagyok rajta. Fürcsikor is sírdogáltam, mert húzott a ragtapasz, mikor levette Anya. Viszont akkora étvágyam van! :) Ettem finom mámmát, elringattam a babámat a kocsimban, és már én is alszom, jó anyukához méltóan ;)

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Ne haragudjatok, hogy megkésve, de nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is!:)
A dátumokat nem tudom megjegyezni sajnos, de még emlékszem a pocaklakós életedre, a szüleid esküvőjére, a születésedre.:) Ismeretlen ismerősként kívánok még nagyon-nagyon sok hasonlóan boldog szülinapot!:)

Kata és Tommy írta...

Csak úgy orvul egy szurit kapni.
Ez szörnyű.
Én is kiabáltam volna a helyedben.
Küldök vigasz puszikat neked:Tommy

Bogár és Gerti írta...

:) Puszi a bibdre... én is megkaptam és jó nagy csibész lettem tőle majd egy hétre :-D Állj csak bosszút anyádon a terrortámadásért ;
Puszi

Névtelen írta...

Én is nehezen hízom, mert egész nap mozgásban vagyok, gondolom ezzel te is így vagy!
Hősiesen tűrted a szurit.Nekem is lesz benne nemsokára részem. :(

Bianka és Karina írta...

Jaj,hát ez bizony galádság!:(((Jól kiszúrtak veled!
Nem csodállom,hogy nem tetszett!:((
Pusza!

Rolcsika írta...

Szuri felkészületnelül...?! Szörnyű lehetett. Már nekem is kijár, és karácsony után meg is kapom.
Nagyon szupi lehetett a bulid, szépek a torták, és Édesek vagytok mindannyian a képeken.
Puszi

Blogarchívum