2008. december 26., péntek

Karácsony

Sziasztok, hát itt vagyunk! A Karácsony kissé hisztisen, és betegen telt, de itt vagyunk, még hisztisebben, mint valaha :-) Anyáink azért még bírják a strapát, de a porszívónk már felmondta a szolgálatot.. Miért is ne, Karácsonykor minden elromlik nálunk, ez Murphy törvénye. Szóval összeeszkábált Apa egy másik gépet, amivel tovább terrorizálhatnak minket az ősök. Úgyhogy 2 orrszívás között, de azért Jézuskáztunk mi is :) Nagy volt az öröm, csodaszépek ezek a Karácsonyfák, pedig én már láttam tavaly őket, de valahogy nem emlékszem rá... Márkó most látott először ilyet, meg is volt lepődve rendesen ő is :) Én pedig eszeveszetten megrohamozom mindig :D

Jézuska nagyon sok szép ajándékot tett a fa alá nekünk, építőkockában és formaberakóban most nincs hiány, és finom meleg plédben sem, de a legjobb a cirkuszi sátor, amiben aztán bújócskázunk kedvünkre :) Most épp a szoba közepén van, úgyhogy szépen néz ki, megpakoltuk játékokkal, persze még mi is beférünk, sőt Anya is :) Mama meg káféfőzőt kapott, mert a másik ugyancsak bekrepált. Nagyon örült neki :) Nagyon rendes ez a Jézuska, és hogy tudja, hogy épp mire vágyik az ember!!

Karácsony első napján reggel, mikor kinéztünk az ablakon, hulldogált a hó :-)
Voltunk a Maminál ebédelni, de én nem igazán ettem most semmit, a mézeskalácson kívül :P Aznap nemigen aludtam, csak hazafele a kocsimban, de amint hazaértünk, fel is keltem. Nyűgi is voltam... Este Anya a fürcsikor vette észre, hogy mintha a 6. fogacskám élét látná az ínyemből kikandikálni.. Szóval emiatt vagyok hisztérika. Kaptam kúpot, mert nem sikerült aludni, fájt a fogacskám. Nem mondtam még, hogy mennyire úúútálom a kúpot. Általában 10 percen belül távozni szokott a popsimból. Most is így volt, kaka kíséretében.
A kaka szó lett ám most a kedvencem! Persze nem egésznap mondom, hanem akkor, amikor teletöltöm a pelust. De akkor percekig. Úgyhogy most már jelzem a nagydolgot, mit szóltok? :)
Márkó is sokáig visszatartja már a pisit, éppen ezért próbálkoztunk is a bilivel pár napja. Inkább hete. Én imádtam rajta ücsörögni, persze ruhástól. Másképp már nemigen tetszett. Márkónak pláne... Kényelmetlen. Nézünk másmilyet, aztán meglátjuk.
Karácsony második napján, vagyis ma, hozzánk jöttek vendégek, Anya testvére és családja, valamint a Mama húga, aki kismama. Kezd már kerekedni a pocija :)
Az ő Jézuskájuk küldött nekünk finom fürdetőt meg testápolót, piskótát, szüleimnek meg likőrt, pezsgőt, borocskát :) Mi pedig jól megsütiztettük őket :)
A nyugtató fürdető nemigen jött be (eddig sosem), mert nagyon hisztisek vagyunk, eszünk ágában sincs tentézni. Ennyit erről. :)
A Karácsony nagyon szép volt, ettem finom diós bejglit is kétszer, Mama készítette, sok-sok dióval :) A mákosat nem kóstolhattam meg sajnos :(

Hétvégén, vagyis holnap-holnapután Apa kifesti szépre a szobákat, úgyhogy majd jövünk a színes falakkal :)

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánunk, és köszönjük a szép üzeneteket, jókívánságokat!

Videó


Az egér elromlott, most már a miénk :) Én szoktam amúgy húzni magam után. Másnak kutyája van, nekem egerem :D


Szomorúak vagyunk, mert a laptopon is beállt a kék halál természetesen... így oda az összes kép... Persze csak az ősztől kezdődőek, mert a tavaszi-nyári mentve van dvd-n. De az is rengeteg :( Úgyhogy még szerencse, hogy felpakoltunk sokat iwiwre, meg myvipre, nah meg persze ide :) Így megmentettünk párat :)

6 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

10 perc elég a kúpnak ;) A mi dokink szerint legalábbis :) ekkor már csak a hordozó anyagok jönnek ki, a lényeg bent van :)
Jó cuccokat kaptatok :) én is tudnék válogatni közülük ;)
Puszi

Kata és Tommy írta...

Nagyon aranyos, ahogy bontogatjátok, válogatjátok az ajándékot. Amit Cori félretett, Márk kezébe vette... Édesek vagytok.
Puszillak Titeket: Tommy

Névtelen írta...

Jobbulást kívánunk! Mennyi mindent hozott nektek a Jézuska! Klassz játékok.:)

Bianka és Karina írta...

Juj,szegények,pont most vagytok betegek?!:(((
Gyógypuszik röpülnek.:))
Sok szép ajit kaptatok:)))
Pusza!

Unknown írta...

Remélem már jobban vannak a gyerekek!
Nagyon tetszett a sütikből kirakott karácsonyfa-forma!:)
A fehér fán én is meglepődtem, de a lényeg, hogy nektek tetszik.:)

Rolcsika írta...

Először is jobbulást Nektek! Az a fránya nátha...
Nagyon tetszik Anámnak a fehér fátok, talán jövőre lecseréli a zöldünket...
Mennyi mindent kaptatok. Nekünk az indián sátor tetszik a legjobban.
Puszi

Blogarchívum