2008. december 14., vasárnap

I. szülinapi zsúrom :)


Tegnap tartottuk Maminál fent a szülinapomat :) Ma meg itthon :) Szupi volt mindegyik, 2 gyönyörűséges tortát is kaptam, csak kapkodtam a fejem :) Maminál megvártuk Anyával Apát, mert dolgozott. Sikeresen felért és elénekelte nekem mindenki a Happy Birthdayt :) Aztán megkaptam a szülinapi ajándékokat, majd a tortát :) Mamikától már előre megkaptam, gyönyörű 2 részes overállt, meg belül bundás csizmát(jó pár apja hordom őket). De meglepiként kötött nekem szép kardigánt és megajándékozott meleg zoknikkal is :) Anya pedig kapott fini csokikát meg szexi fehérneműt :) Jaa és természetesen a kedvenc virága sem maradt el, a sárga rózsa. :)
Itthon pedig, ugyancsak délután, miután jól kialudtam magam, megebédeltem, felöltöztetett Anya csinibe, vártuk a keresztaput, meg Apát. Megint csak dolgozott :) Miután megérkezett keresztapukám, átnyújtotta az ő ajándékát nekem, egy hatalmas pingvint :) Nagyon a szívembe zártam, meg is öleltem egyből, jó puha :) Kiderült, hogy táncol és énekel, úgy még cukibb :) Márkó is megszemlélte, neki is nagyon bejött :) Valamint kaptam még Barbie babákat, de a dobozuk jobban érdekelt :) Anya is kapott bonbont :) Aztán Mama átadta nekem a rongybabát, nagyon szép színes, tetszik :) Szüleim ajándéka pedig egy igazi hercegnős babakocsi lett :) Egyből rájöttem, mit kell vele csinálni :) Jaa meg egy pink szőrös kis hátizsákot is kaptam :) Már most is jó rám, de oviba is jó lesz majd, jövő tavasszal meg pláne :)
Nemrég aludtam el, mert annyira felpörögtem :) Voltunk kint a dédinél is Bántán Apával, megleptük :)

Nagyon jó volt ez a hétvége, Anya reméli, hogy holnapra már nem várok tortát :D

Anya: Annyira jó volt látni a Kicsikénk szemében azt az örömöt! Boldog vagyok nagyon, hogy ennyire jól sikerült a szülinapja :)
Most pedig a képek. Rengeteg készült, úgyhogy csak válogatni tudok:
Szülinap/első felvonás

Szülinap/második felvonás

5 megjegyzés:

Kata és Tommy írta...

Fantasztikus szülinapi party-t tartottak neked, kettőt is és gyönyörű ajándékokat kaptál.
Még egyszer sok-sok boldogságot kívánok.
Tommy

Bogár és Gerti írta...

Ezért érdemes volt megszületni ;)
Puszi

Bianka és Karina írta...

Mennyi ajándék és torta!Tényleg fergeteges napod volt.:)))
Pusza!!

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Nagyon csinik voltatok :) Örülünk,hogy jól sikerült a party :) Az ajándédaid nagyon klasszak :) A babkocsid meg csúcsszuper járgány :)
Puszi

Wiky írta...

Sok-sok boldogságot még egyszer!! :-D
Látom neked is ízlett a torta!! ;-)

Pusza: Zsófi

Blogarchívum