2008. november 28., péntek

5. fogacska

Reggel, amikor öltöztettem a Hercegnőnket, felfedezni véltem hogy kint van az 5. fogacskája is, a felső jobb 2-es metszőfoga:-) Nem tudom jól írtam e, de szerintem értitek. Megy is kicsit a hasikája, vagyis inkább több most a széklet, ami hígabb jóval. Amúgy érthető a meglepődés, mert amióta nem igazán engedi, (harap, de még hogy!!!!!!!) hogy fürcsikor megtapogassam az ínyét, csak laza sika-mika a fogmosás, így nem éreztem már napok óta, mi zajlik odabenn :-)
Úgyhogy ismét nagy volt az öröm :-) Végre, ki is jár a tegnap után.
Nem igazán tettem magam még túl a dolgon, most este is gyomorgörcsöm volt, amikor letettem aludni és felállt az ágyban. Ő is nyugtalanul aludt tegnap. Úgyhogy elővettük ismét a gyerkőcöknek a járókát, abban vandálkodhatnak kedvükre. Az ágyat holnap megcsinálja Apa, hoz fúrót, meg valami keresztpántokat, hogy jó legyen. Aztán leteszem alá szőnyeg gyanánt a habtapit, amit már oly rég elraktam. Még jó, hogy nem váltunk meg tőle örökre.

Az ajándékot ma titokban kibontottam, beosontam a fürdőbe, míg játszott Cori a Mamával :-)
Valami csodaszép :-) Remélem neki is tetszeni fog :-) Tennék fel róla képet, de az a helyzet, hogy egyelőre nem megy a képfeltöltés (meg hát meglepi lesz), pedig olyan édesek voltak tegnap is Márkóval, meg Beniéknél is kattingattunk. Teló szervízben. Majd valahogy megoldom.
Csajszim elaludt. A kakaó megtette hatását :-)

1 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Gratula a fogadhoz.:)))
Hű de kíváncsiak lettünk..)))
Pusza!

Blogarchívum