2008. október 5., vasárnap

Vízicsibe :)

A mai napunk tök szokványosnak indult, felkeltünk, kajcsiztunk, sétáltam a szobában, játsziztam, kompoztam, volt Mami is látogatóban :) Aztán kicsit kivitt Anya is az udvarra, libázni, majd aludtam egy jót :) Apára ébredtem, jött nagy hévvel, hogy hívott minket a Cumi és barátnője Pápára élményfürdőbe. Volt is egyből nagy összenézés, hogy gyerek nélkül mi ugyan nem megyünk :) Úgyhogy én is mentem! Gyors összekészültünk, és irány Pápa :) Odafele sima ügy volt a kocsiban, szüleim pedig azt hitték, hogy eladom az utat :D (Nah majd visszafelé.... )
Kicsit aludtam is, aztán nézelődtem, állva :)
Mikor odaértünk, csodálkoztam, hogy hova visznek, minek a napozó, szandi, labda, kiskacsa.....?? Felavattam az új fürdőköpenyemet is, ami már szinte kicsi rám :D
Egy hang nélkül öltöztem át, ülve a pelenkázóasztalon, közben játszottam mindig valamivel. Amikor beadott Apához a vízbe Anya, meglepődtem, végig fapofával szemléltem mindent :) Aztán megtört a jég :) Élveztem nagyon, még úsztam is :) Sokat játszottam a labdával :) Kint pedig nagyon sokat sétáltam :) Az egyik videó sajna nincs meg, mert lemerült a telefon, amikor átküldtük volna a miénkre. Sebaj, ott voltam Pápán az élményfürdőben, és jól éreztem magam nagyon :) A szüleimen is láttam, hogy élvezik :)
Hazafele a kocsiban úgy üvöltöttem, ahogy a torkomon kifért :S Aztán hirtelen elaludtam Apánál.
Itthon pedig épphogy megébredtem, átöltöztünk, kaptam tápit, és azóta újból alszom :)

Szép álmokat :)

2 megjegyzés:

Rebeka és Annabella írta...

Ez aztán a jó kis program!
Mi is megyünk hamarosan!

Hajni és Rebeka

Bogár és Gerti írta...

:) Van aki nem szereti a vizet? ;)
Puszi

Blogarchívum