2008. október 30., csütörtök

Tegnap Anya dolgozni volt Fehérváron, úgyhogy délutántól anyátlan voltam. De szerencsére nem éreztem hiányát, mert jól kimamáztam magam, majd Apa vette át a fürdetés részét. Közben néha Márkót molesztáltam, de azért jól eljátszottunk együtt :)

Amióta Anya kiakadt az evéses dolgon, úgy döntöttem jókislány leszek inkább, és azóta ügyesen eszem a mámmá-t :) Közben persze mindig mondom is, hogy mámmá, Márkóval együtt :)
Este sűrűn telefonált Anya, hogy nem biztos, hogy el tud jönni előbb a meccsről, amit nagyon sajnált, mert így csak reggel tud találkozni velem. Így is lett :( Anya sehol, én már szép illatos voltam, ügyesen megvacsiztam, nagyon sokat ettem most, és megkostóltuk a narancslevet is, ami eléggé bejött :)
Hajnalban Anya keltett, mert tiszta pisi voltam, úgyhogy teljes átöltözésben részesültem :S
Reggel már az ágyból kijabáltam neki, hogy Anaaa! :) Aztán miután elmesélte ő is, hogy mi volt tegnap, nagy hírt közölt vele a Mama, kibújt a Márkó 3. fogacskája :) Gyors le is figyelte hát már épp ideje volt, hogy jöjjön :)

Ma nagyon szép időnk van, megjelentek a kis széncinegék is az udvarunkon, úgyhogy délután kimegyünk, megnézzük őket, még nem is láttam olyan madárkát :)

Ha minden igaz, megérkeznek délelőtt a ruhácskáink is, úgyhogy nem győzünk majd fotózkodni :)

Most már egyre ügyesebben megyek a cipőben is, valamelyik nap sétáltam egyedül a Plus-ban, míg a Mama a pénztárnál fizetett :) Itthon a szobában mezitlábasan (úgyértem zokniban) meg már rohanok ezerrel, nagyon élvezem :) Simán veszem a kanyarokat, ha meggondolom magam merre menjek, arra is megyek :) Nagyon sokáig állok egy helyben, le is guggolok a tárgyakért, felveszem őket :) Keveset mászok, azt is inkább akkor, amikor kimerül az elem :) Azt is úgy veszik észre, hogy seggrecsüccs-nél már vinnyogok :) Napi jelleggel zaklatom szüleimet, amikor zuhanyoznak, megyek rögvest én is vizezni, és imádom rájuk csukni az ajtót :D

Márkó rengeteget "beszél", és kúszik, mint a kommandósok. :) Mama szerint már lehet nem fog mászni, hanem felül, aztán feláll. Persze az elindulás minden bizonnyal később fog jönni, mert Apa sem hamarkodta el anno :D De ez most nem hófordulós bejegyzés, úgyhogy a többit majd akkor :)
Visszatérve az evésre, mindkettőnknek hatalmas étvágya van újra, öröm látni, ahogy eszünk :) Úgyhogy ezek után most már azt hiszem mondhatjuk, hogy végre teljesen MEGGYÓGYULTUNK!! :):)


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratula Márkó fogához!
Annyira jó, hogy ilyen jó étvágyatok van. :) Nem tudom az én anyum mikor dicsekedhet ilyennel.
Szép napot, Nóri

Rebeka és Annabella írta...

Örülünk, hogy meggyógyultatok és Márkó fogacskája is kibújt végre!
Szép időt a madarak nézegetéséhez!

Hajni és Rebeka

Blogarchívum