2008. október 16., csütörtök

Sajnos Márk nincs jól. Késő délutánra kaptak csak időpontot a doktornénihez, mert rengetegen voltak. Mi is elkísértük őket Anyával félig, addig a Maminál töltöttük az időt a postán, míg tartott a vizsgálat. Mami nagyon örült nekem, meg is látogattam a kolléganőit is, akik el voltak tőlem ragadtatva :) Aztán úgy 20 perc elteltével csörgött is a Mama, hogy végeztek a doktornál, így indultunk is. Nem volt valami bizalomgerjesztő, amit mondott neki a doktornéni. Mire ugyanis odaértek hozzá, Márkónak már 40 fokos láza volt, úgyhogy kénytelen volt beadni neki egy szurit. :S Kiderült, hogy a fogzás miatt jött vissza ez a csúnya takony, ami nagyon magas lázzal is jár. Ez ellen előbb sem lehetett volna mit tenni, láz nélkül meg felesleges lett volna elrángatni egy sima megfázással. Egyébként nagyon-nagyon csúnya felül az ínye, mélylila és gennyesnek is tűnik :S Nem csoda, hogy semmit sem eszik. De az nem lényeg állítólag, mert tutira lepasszol most jópár dekát. A lényeg, hogy igyon. A láz megmarad napokig, de kapott kúpot, antibiotikumot, Nurofent és sóoldatos orrcseppet. Ezeket mind kiváltottuk. 6 óránként kell asszem beadni neki, éjjel is kelteni kell. Hétfőn persze újabb adag kúp kell, és visszarendelte őket. Ha nem javul, akkor szigorúan ügyelet.


Úgyhogy ennyi volt a doktornéninél.


Velem minden rendben, nem leszek letiltva Márkóról, mert az lehetetlen egy háztartásban ugye. Majd sokat levegőzünk, hogy mielőbb meggyógyuljon. És odadom neki néha a játékaimat is, hadd örüljön :) Ma már jókislányhoz méltóan odadtam ám neki pár percre őket, de vissza is vettem :)


Készült egy vidi, igaz megint rólam, és hang nélkül :) meg csináltunk 2 képet, amikor hazajöttünk. Ma csak ennyire tellett. :)


Ezt a csokor virágot Bogárkának küldjük, fogadd tőlünk sok szeretettel, és gratulálunk a 2. gyertyádhoz :)



3 megjegyzés:

Unknown írta...

Gyors gyógyulást kívánok Márknak! Szegényke megszenved rendesen ezzel a foggal.:(
Cori baba még mindig gyönyörű és hihetetlen nagylány már!:)

Rebeka és Annabella írta...

Ínygyulladás és láz nélkül is igen kellemetlen a fogzás...
Drukkolunk Márknak, hogy minél előbb javuljon az állapota!

Hajni és Rebeka

Bogár és Gerti írta...

:-D Nagyon szépen köszönjük! Igazán figyelmesek vagytok!
Puszi

Blogarchívum