2008. október 25., szombat

Hétvége, Mama szülinap

Eljött hát a hosszú hétvége, amit sajnos bent töltünk a házban, najó néha kimegyünk, főleg ha vásárolni kell. De olyankor jól felöltöztetnek minket, nehogy megfázzunk. Furcsa is, most hogy beköszöntött a téééél. Tényleg, ma óraátállítás :) Nagyon nem várják szüleink, mert tuti korán kelnek :D Bezzeg mikor nem volt gyerekük, hogy örültek, hogy 1 órával tovább bulizhattak :D
Amúgy ma nem voltunk az udvaron, éreztük is, kicsikét dinkák voltunk, de azért eljátszottunk, és aludtunk is 2-szer. Legalábbis én. Márkónak nem sikerült :( Még mindig nem gyógyult meg teljesen, visszajött a takony. És a súlya sem túl jó, megint fogyott. 8470 gramm. Én sem gyarapodtam a 3 hét alatt semmit, 8760 gramm vagyok. Mostanában alig eszem. Anyánál meg pláne nem! Mindig kiidegelem ezzel őt. :D Ha pedig már minden kötél szakad, a Mama etet meg, nála megeszem a kajcsit :) Amúgy tegnap tortáztunk, Mama is öregebb lett egy évvel, igaz nem látszik rajta :)
Van néhány képünk, de most nem az igaziak :(
Viszont sok vidit készítettünk :) Holnap fel is tesszük őket, most inkább alszunk :)
Kellemes hétvégét Mindenkinek, Biusnak pedig nagyon boldog névnapot kívánunk :)

3 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Köszönöm szépen!
MAMIDAT IS ISTENKE ÉLTESSE MÉG NAGYON SOKÁIG.:))
Bizony ez a hideg nekünk sem hiányzott,de reméljük hamar ideér a tavasz.;))
Márknak mennek a gyógypuszák.:))
Bius

Kata és Tommy írta...

Nagyon sok boldogságot kívánunk mamának.Édesanya azt mondta amikor ünnepelte a 34-et, hogy a nők 30 után fiatalodnak.Akkor az én jóanyám most 26:-))))))
Márknak küldünk gyógyhatású szuper puszikat, reméljük helyre hozza :-)
;-)Tommy

Dius írta...

Nagyon Boldog Születésnapot utólag is!!!!!!!!

Blogarchívum