2008. október 19., vasárnap

Esti folyt. köv.

Átveszem kis időre a gyerkőcöktől a szót...
Szóval.. Miután megírtam az előző bejegyzést, felkelt Corim is, Éva pedig rohant be Márkkal egyből a szobába, hogy most már nagyon durván kiütéses. Cori nagyon nem volt toppon, sírt, még Apánál is, aki tűzforrónak érezte a kicsit. Az is volt, megmértem a lázát, de akkor már üvöltött, hát nem felszökött neki 39'C-ra... :(
Eközben Éva pont telefonált az ügyeletre, úgyhogy 5 perc alatt elkészültünk, és mentünk velük mi is, előtte gyors beadtam Corinak egy kúpot.
Szerencsére a kúp hatott, lehúzta a lázat 38-ra. Doktornéni szerint vagy a foga jön, vagy elkaphatta Márkótól, nem tudni még, mert furcsa, hogy ennyire hirtelen felment a láza. Igaz egész nap kis nyűgöske volt, hőemelkedéssel, de nem gondoltam volna, hogy ez lesz estére :( Folyik már a nózink, de porszívózással nem jött neki semmi, orrcseppet viszont kapott. Itthon megint ment fel a láza, úgyhogy Nurofent is adtunk neki, most alszik a Drága, de fel-felsír.
Márkóról pedig annyi, hogy nagyon durván jönnek a fogai, a pöttyösödést meg nem tudja mire vélni,kizárt, hogy az antibiotikum mellékhatása lenne. Nem is írja, meg nem 1 napja szedi. Úgyhogy félő, hogy bárány vagy rózsahímlő....... Holnap visszük őket vissza 10-re, akkor már talán kiderül.
De ha hímlő, akkor Corikánk is hamarosan pöttyösödik, úgyhogy elnézést a kifejezésért, de fasza lesz... :S Az meg, hogy én voltam e rózsahímlős, nemtudom :S
Egyszóval: Eztjólmegszívtuk :(

3 megjegyzés:

Rebeka és Annabella írta...

Ó, szegénykéim!
Drukkolunk nagyon nektek!!!

Hajni és Rebeka

Wiky írta...

Csak betegség ne lenne a világon!!!!!!!

Millió gyógypuszi nektek fejenként, hogy biztos elég legyen!!! ;-)

Gyógyuljatok meg gyorsan!!

Pusza: Zsófi és Viki

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Jobbulást!!!Reméljük hamar átestek rajta ha himlő,és nem visel meg benneteket nagyon!

Gyógypuszik mennek ezerrel :)

Puszi

Blogarchívum