2008. augusztus 5., kedd

Pótlások



Köszönjük szépen a kedves szavakat, jól esett :)
Kezdünk újra látogatni, nemtom észrevettétek e? :P Viszont Tommy.. Drága Tommy, szeretnénk kérni meghívót a bloghoz, mert néztünk nagyokat, amikor nem tudtunk írni Nektek.. Előre is köszi. :)
Teszünk fel pár lemaradt fotót is, csak hogy behozzuk lemaradásunkat. Amióta nem írtunk, történtek ám érdekes dolgok velünk!!! Pl, Márkónak még igaz mindig nem jött ki a foga, viszont ügyesen kúszik, halad előre a nagyágyon, múltkor épp hogy el tudta kapni a Mama :D Jaaa, el kell, hogy mondjam, hogy súlyban beért engem! A múltheti mérést tudom jelenleg mondani, ő 7781 gramm, én pedig 7776 grammot nyomtam :) A tanácsadáson mértek minket, gondoltuk Anyával mi is megmutatjuk magunkat. Tökjól elvoltam ám, ügyesen csücsültem a váróteremben, úgy nézelődtem. A doktornéninek is mosolyogtam :) Márkó már kevésbé :S Ő detto úgy járt, mint én is a 6 hónapos vizsgálaton.. Pár hete pedig fél az idegenektől, de ez hamarosan úgyis elmúlik, legalábbis reméljük.
Van ám még valami! Mondom, hogy -baba- :) Sőt, felismerem a kutyust, a labdát, a kacsát és babát is a keménylapos kihajthatós könyvemben :) Mondjuk ezeket a 8 hós bejegyzésbe szántam, de mindegy, hátha lesz vmi új dolog is addigra :) Elővettük a trendi sportkocsimat is, az esküvőn már ebben toltak, nagyon szeretek benne lenni, valamelyik nap ezzel mentem a Tescoba, és rodeóztam :D Szüleim meg szakadtak a nevetéstől :) Majd az lesz a jó, ha már Márkkal együtt nyomjuk, persze addig még várni kell :) Mi is kivártuk, mire ülök, és már nem is veszek el benne :)
Az imént volt itt a védőnénink, hozta magával a pocakját is, kismama képzeljétek! :)
Úgyhogy ismét új védőnénink lesz, az idén már a harmadikat fogyasztjuk :)
F, mint Főnök :)
Rosszban sántikálok :)
Márkó felülről
Dédimami szülinapján a hétvégénAnya macija volt :)
Puszi!

4 megjegyzés:

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Nagyon ügyes csajszi vagy hallod-e :) Jók a képek,és hát a fiúk általában jobb súlyban vannak,mint mi :) Rá se ránts,hogy utolért :)
Puszi:Luca és Tündi

Dius írta...

Édik vagytok mindketten!
Dia

Toto és Nyucka írta...

Nem tudom az emailotokat, ahova tudnám küldeni a meghívót.
Elküldöd nekem?
midwife1@freemail.hu
Köszönöm: Tommy

Bianka és Karina írta...

Nagyon csinik voltatok.:))
Anya minket is szokott bánani az ilyen de aki ezt nem érti meg annak valószínűleg nincsen gyereke,vagy ha van akkor nem lelkis szülő.:)
Márk jó nagyot nőtt,dehát fiúból van.:)
Nagyon ügyi vagy csajszi,csak így tovább!!
Pusza!!

Blogarchívum