2008. augusztus 1., péntek

Kreatív-Blogger díj

Sziasztok!

Csak beugrottunk megnézni a látogatókat, mert mostanában sajnos nincs sok időnk viszontlátogatni, emiatt is elnézést. Holnap lesz az esküvő, mindhárman megyünk, de a drágáim csak a vacsorára érkeznek meg, én már korán ott leszek, és bíztatom a menyasszonyt :)
Ígérem, hogy amint lezajlik ez a ceremónia-egyveleg, ismét a régiek leszünk, és persze folytatjuk a blogírást is. Márcsak azért is, mert látjuk, hogy tényleg fontosak vagyunk néhány emberke számára. Ami rettentően jól esik nekünk. :)
Kaptunk egy jelölést Biustól és anyukájától, azt hiszem, ők is megérdemlik, hogy mi is megemlítsük őket, mert igazán belopták magukat a szívünkbe, holott még nem is találkoztunk személyesen.
Ezt írták rólunk:
"Cori.Egy kis tüneményes csajszi,és nagyon ügyes.Anyukája Judit nagy szeretettel ír róla és nagyon sok mindent megtesz azért,hogy Corinak mindene meglegyen.Szeretjük olvasni Őket,és nézni a jobbnál jobb videókat amit Judit készít."
És ezt kaptuk tőlük:




A Kreatív Blogger díj feltételei a következők:

- a díj logója meg kell jelenjen az oldalon a menü sorban
- az adományozót ki kell linkelni
- további 5 blog barátot kell kreatívnek nevezni és kilinkelni
- a kiválasztottaknak üzenetet hagyni.

Jelöltjeink a következők( nincs sorrend nálunk sem)

Bius:

Visszajelöljük Biust és Anyukáját, mert nagyon megkedveltük őket. Igazi kis nőci már most ez a kiscsaj, és nagyon okos. Nem utolsó sorban pedig szeretjük olvasni őket, a mindennapjaikat. Jó volna egyszer találkozni velük, mert nem laknak messze tőlünk. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk :)

Vilcsike:

Vilcsikével még nem beszéltem igazán :-), ellenben az Anyukájával, Jucusssal rengeteget, akivel nagyon jó barátnők lettünk. Bízom a személyes találkában ;)

Domino:

Mindig olvassuk őket, Domino most már Dona, tündéri kislány, az anyukájával együtt. Sajnáljuk, hogy nem írnak mostanában nekünk, de örülünk, hogy megismerhettük őket. Nagyon szépen ír, leginkább ez fogott meg bennük :)

Beni:

Ő az a kisfiú, akit nem hagyhatok ki, még ha akarnék sem. 12 éve vagyunk barátnők az anyukájával, Zsuzskával. Barátságunk egyszer fent, egyszer pedig lent.. Nagyon sokmindent túlélt már. Beni 1 éves múlt, nagyon szereti a családja, már most rengeteg kis barátja van.

Luca:

Még mikor a pocakban voltak gyerkőceink, már akkor összebariztunk Tündivel az anyukájával, és bíztattuk egymást első babások lévén :) Luca nagyon édes kiscsaj, 2 hónappal idősebb Coritól.

Akiket kihagytunk, ne szomorkodjanak, mert sajnos csak 5 emberkét lehetett jelölni. Mi mindenkit szeretünk, nemhiába vagytok fent itt jobbra ;-)

Hamarosan jövünk, puszi

3 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Köszönjük a vissza jelölést és a szép sorokat!:)))Reméljük egyszer majd személyesen is beszéhetünk.:))
Jó bulizást holnapra az Ifjú párnak pedig sok boldogságot!:))
Pusza!

Bogár és Gerti írta...

Nagyon gratulálunk!
ó mulatást holnapra!

Rolcsika írta...

Nem semmi... Lagziba mész Drága Cory! Anya tuti valami tündéri ruciba öltöztet. Jó mulatást Nektek. És várjuk a képeket.
Rolcsika

Blogarchívum