2008. augusztus 26., kedd

Izé

Annyi minden kavarog a fejemben, úgyhogy szép sorjában írkálok :)
Ma is kaptunk kérdőjelekkel címzett levelet, hogy hová tűnt a naplónk. Én pedig ismét csak vertem volna a fejemet a falba, hogy hogy lehetek ekkora.. :) Mindegy, válaszoltam, remélem megtalálnak :), iwiwes üzifalra nem teszem ki, pedig kitehetném, de nem..
Képzeljétek, a lánykám tiszta sírós. Holott nem fáj neki semmi. Legalábbis nem látom rajta. Igaz tegnapelőtt szegényke pofára esett, úgy szó szerint :( Rosszul lépett, fáradt volt, és bármilyen közel is ültem vele szemben, olyan hirtelen és gyorsan történt minden, hogy nem tudtam elkapni. :( Ennek eredményeként lett egy kis zöldes foltja az álla alatt. Nem látszik neki, csak alulról nézve vettem észre én is. Talán ez még fájhat neki. A sírás okát még a dédis napra vezethetném vissza, amikor otthagytam rá 10 percre. Ezt már írtam pedig, csak nem tudtam hogy ilyen hatást vált ki belőle. Azt hiszem, eltart még hetekig, mire visszaáll minden a régi kerékvágásba és újra megbízik bennem, hogy nem, nem hagyom el. Szinte tépi a nadrágszáramat úgy kapaszkodik belém, amikor feláll. És nem akar elengedni. Majd megszakad a szívem olyankor, de úgy bújik, hogy emellett meg tudnám zabálni.
Nah meg aztán az etetőszék. Szerintetek ijesztő? Nem hinném, ráadásul Cori is megvizsgálta alaposan kívülről is. Történt ugyanis, hogy amikor beleteszem enni, nem egyből de utána nemsokkal elkapja az üvöltés, és jönnek ám a könnyek.. Olyan, mintha félne benne. 2 napja. Mi lehet, nem jövök rá. Gondosan ügyelek arra is, hogy ne legyen benne sokáig sem, csak tényleg, míg eszik, hisz' az a funkciója. Úgyhogy nem tudom. Amikor kipróbáltuk nagyon tetszett neki. Meg következő és azutáni lévő nap is. .. Passz.. :S
Ma jött hozzánk egy pocakos ismim, nagyon édi pocija van, kislányt vár, 28 hetes. Válogatott babarucikból, gazdagabb is lett egy zsákkal, mi meg pár rugóval :) Majd jön még azt mondta :) Cori megérezte amúgy a kis pocaklakót: vigyorgott teli szájjal a pocaknak, de úgy ahogyan még sosem. Érdekes egy pillanat volt :)

Táncis vidit próbálok majd készíteni, csak nehéz elkapni a megfelelőt :)

Jaaa vettünk a bébiknek őszre kocsicipőt, nagyon édesek, így néznek ki :)

Mégis kiírtam üzifalra a címet.

1 megjegyzés:

rekababa írta...

sziasztok!megtaláltunk benneteket:)Az én Rékám is elég sirós volt az előző hónapban-ha már oldalra fordultam sirdogált...olvastam egy könyvben a 8hónapos idegenkedésről.....minden mondat igaz volt a Rékára.9.hónapra elmúlt a siróskodás.Irj ha lesznek rucik!Édik a cipellők.:)

Blogarchívum