2008. július 14., hétfő

Pörgős napok

Mentségünk legyen a számítógép, hogy nem jövünk, hol van net, hol nincs, hol kikapcsol magától a laptop, hol a kislánykám indul be.. :-)

Amióta felfedezte Cori, hogy feltud állni, most már mindenhol megteszi, nem győzök menni utána. Persze van, hogy annyira nagy a lendület, hogy koppanás lesz belőle, de Kíra kutyus látványa arra mindig gyógyír :-) Azt hozzá kell tegyem, hogy ülni még mindig nem tanult meg, úgyhogy fel kell készülnünk a balesetekre, mert lehet, hogy az állás profin megy, de onnantól csak a esés marad, vagy anyafelvesz.. vagy pedig jó, akkor sétáljunk kicsit (olyan ügyesen totyog :-))

Hétvégén piknikeztünk egyet a kertben a diófa alatt, nagyon jól érezték magukat a gyerkőcök. Aztán felfújtuk nekik a kis pancsolót, hogy lubickoljanak egyet, persze csak nézegették inkább a medencében a vizet, meg a sok úszó játékot, utána már kedvet kaptak a fürcsihez :-) Sajnos csak szombati nap tudtuk élvezni a jóidőt, a vasárnap már nemigen kedvezett a medencés délutánnak.

Kislányom ma délután nagyon hisztis volt, nem is igen tudtam megnyugtatni, csak a tápival, meg a mama is segédkezett előtte. Márkó sógim pedig nagyon ügyesen produkálja már magát, többször is átfordult ma is hasról-hanyatt és fordítva. :-) Úgyhogy hamarosan beindul a csipet-csapat, mi meg szaladhatunk százfelé :-D

Rohamosan közeledik a barátnőm esküvője, erről majd köv bejegyzésemben írok, de dióhéjban annyi, hogy örülnék, ha már túllennék rajta. Jó volna egyet bulizni azon a napon, de nem lehetséges, mert másnap egy hullafáradt anyukával szembesülne ez a kicsi lány, az pedig egyikőnknek sem túl jó. Megkérhetném Évát, hogy vigyázzon Corira, ami úgy is lesz, mert én az esküvőn leginkább melózom. A többi még kérdéses. Szegény Évát már előre sajnálom, 2 kölökkel egyszerre egész nap...

Most rohanok a boltba, míg alszik a csöppöm... Képek az első medencés délutánról:

5 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Ne sajnáld Anyós pajtit ;) Én külön élvezem mikor kettővel vagyok :) Könnyebb is, mert szépen elvannak együtt :) Bár a mieink már nagyobbak ugye :)
Jó mulatatást!
Puszi

Unknown írta...

Édesek még mindig a gyerkőcök!:-)
Ezeken a képeken most nem is látszik annyira a korkülönbség. Tök jó lesz nekik így felnőni! Mint a testvérek!:-)
A lagzit te tudod. Azért jó szórakozást hozzá!;)
A jó időt mi is nagyon várjuk már!

Kata és Tommy írta...

Tündériek együtt ezek a lurkók. Még mindig annyira tetszik, hogy így alakult nálatok ez a kettős szülés:-)
Nagyon tuti. :-)
Tényleg jó lesz nekik nagy korukban (is).
Jó lagzizást!
;-)Tommy

JucusMakeUp írta...

Bizony jó lesz :-) A lagzi 2-án lesz,(Kicsit odébb még) de már most agyalok, hogy mi legyen..

csai írta...

A képek nem kicsit irigylésreméltóak, az elmúlt időszak hőségeire visszagondolva.... :)

Blogarchívum