2008. július 10., csütörtök

Betöltött hetedik

Sziasztok, ideértem! :-)

Először is nagyon szépen köszönöm/köszönjük ezt a töménytelen mennyiségű sok üzit :) És persze a köszöntéseket is!

Bizony-bizony, ismét magunk mögött tudhatunk egy hónapot, így betöltve már a hetediket taposom. Ahogy Anya mondaná, hihetetlen :-)

Fejlődésem rohamos tempót fogott ebben a pár hétben, nem győztek csodálkozni emiatt az emberek :-P Például azon, hogy felálltam, alig hitte el a Gitta mami :-) A mászás már profin megy, hirtelen egyik szobából a másikban találom magam, mindig meglátogatom a mamáékat (Márkó szobája). Büszkélkedhetem 2 db fogacskával, amiket minden áldott este megmos Anya a fürcsinél az ujjával. Ez nagyon jól esik az ínyemnek is, legalább ha majd igaziból kell fogat mosni, nem fogok akadékoskodni :-)

Amint látjátok a hajam csak egyre nő, és szőkül. Vagy vörösödik, ez még kérdéses :-) Nagylányságom abból látszik, hogy a zokjniaimat nem elég már csak átlötykölni, hanem sikálni kell!! A napi 4-5-szörös átöltöztetésekről nem beszélve :-P

Az alvással vannak gondok, de kinél nem volt, vagy nincs. Szóval képes vagyok arra, hogy elaludjak egyedül, de visszaeső vagyok :P (menni fog mostmár, végtelenségnyi türelem kell hozzá, de felvesz/letesz módszer nélkül. Az a legbrutálabb mód, soha többé...-Anya)


Szóval így állunk. És ma megérkezett a kocsim. Volt is sika-mika, de szép csilli villi lett. Miután megszáradt a napon, ki is próbáltam, nagyon kényelmes, detto, mint a bácsikámé, csak színben más kicsit, meg az első kerekei térnek el méretben. Így már van 6 kocsink :P (De ebből 2 eladó :-))

3 megjegyzés:

Rebeka és Annabella írta...

Nagyon boldog hófordulót kívánunk!
De cuki copfocskád van már!
Szép álmokat!

Rebeka és anyukája

Bianka és Karina írta...

Nagyon ügyes vagy!Hamarosan fájdíthatja Anya a derekát a vezetgetéstől.;)
Szupi a járgányod!:)
Pusza!

rekababa írta...

Boldog hófordulót kivánunk!Betty és Réka

Blogarchívum