2008. május 18., vasárnap

Vendégek


Tegnap este megleptek minket Anya unokatesója a menyasszonyával. Hoztak nekünk meghívót, ugyanis jövő hónapban lesz az esküvőjük, amire nagyon szívesen elmennének, de miattam nem igazán fog összejönni. (350 km az út, majd ha kicsit nagyobb leszek, de még idén! Ott lakik a nagyapa is, (Anya apuja)aki még nem is látott) A menyasszonynak, Anitának is van egy pocilakója, akit novemberre várnak :)
Aztán ma reggel felkerekeztünk ismét a Mamihoz a dombra, mert ott aludtak a vendégek, és látni szerettek volna még utoljára minket. Apa dolgozott, gondoltuk, addig elütjük az időt :) Mikor odaértünk, még majdnem mindenki aludt, Mami volt fent, sütött-főzött, aztán a bácsikám fogadott lánya, Dzseni próbált játszani velem. Én nagyon örültem neki, mert szép haja van, lehet huzogatni :) Nemsokkal ezután felébredtek a többiek is, jöttek babázni, meg fotózkodni :) Közben Anya is evett valamit, miután megetetett. Sokat nevetgéltem, ismét jó napom volt, s most jelenleg alszom a pihi-puhi ágyikómban itthon .. :)






Naplósaink felét már lelátogattuk, holnap folytatjuk :)

2 megjegyzés:

Reni írta...

Nagyon aranyos vagy a hajpántocskádal :)

E. Jucus írta...

Tuti a hajpánt!Mondom én,hogy Anya nagyon vágja ezt a témát!
Na lassan mi is csinik leszünk,mert Anya kipakolta a szekrényemet,és rájött,hogy egy darab nyári göncöm sincs,már szólt Apának és ha Apa ráér mennek és vesznek nekem mindenfélét!!!
Pussz Nektek!

Blogarchívum