2008. május 2., péntek

Tegnap esténk

Illetve kezdeném inkább délutántól. Drága szüleim nem bírtak magukkal, felkerekedtek velem együtt a városba fagyizni, meg vettek stére sütikét :) Csak mert nekik ez már nagyon jár, de megértem őket, hisz' alig van egymásra szabad idejük mostanában. Szóval az eső lába már nagyon lógott, de kit érdekelt ez, mi elindultunk. Útközben nemigen aludtam, csak nézelődtem, és csodálkoztam, hogy miért nem anya tol :) Mielőtt megvették a fagyiadagjukat, gondoltam, inkább kint kényelmesebb, így üres babakocsitologatás mellett mentünk tovább :) Láttam biciklis embert is, nagyon érdekes volt, csak úgy száguldott el mellettünk :) Kényelmes városnézésemnek sajnos az a fránya eső vetett véget, így ismét a kocsimban találtam magam :( Elszundizván arra ébredtem, hogy otthon vagyok :)
A fürcsi előtt játszani akartam, amíg nem figyelt anya, óvatosan elhúztam magam mellől a pelust és beterítettem magam vele. (Ezt anya írja, kár, hogy nem tudtam megörökíteni, majdnem megzabáltam:))Fürcsi után nem akartam felöltözni, állandóan forgolódtam, hiába, szeretek már meztelenkedni :) Azért a pelenkát sikerült rámbénázni... :) nemsokkal pizsiosztás után jöttek apa barátai, meglátogattak minket. Csak úgy kapkodtam a fejem, ennyi fiút egy rakáson ilyen hirtelen, még nem láttam :) Megkávéztattuk őket, aztán mentek tovább.
Az alvás már a nagyágyon történt, míg simogatta anya a buksimat, közben én is simogatni próbáltam a vállát, de sajnos a többire nem emlékszem, mert elvittek az álommanók ... :)




4 megjegyzés:

Wiky írta...

Sziasztok!

Tetszik az új naplótok! Még jönni fogunk, de most felébredtünk... ;-)
Pusza


Zsófi és anyája

JucusMakeUp írta...

Köszönjük Viki, nyugi, mi sem fogunk hanyagolni Titeket ;)puszi

Unknown írta...

Ugye, hogy jobb itt?!;):-)
Végre normál méretben is meg tudom nézni majd a képeiteket, mert a másikon olyan picik voltak, hogy szemüveg kellett hozzá nekem.
Jó blogspotozást!:-)

csai írta...

Hihi! Az öltözködés Nálunk is nagy mumus! Had küzdjünk mi ;)

Blogarchívum