2008. május 23., péntek

Édesem/Apa szülinap

Ó igen, a Drágám holnap lesz 23 éves! :) Emlékszem, hogy amikor összejöttünk, ezelőtt kicsivel több, mint 3 éve, pont a korkülönbség miatt szakítottam vele, én kis naív :) Az volt életem egyik legnagyobb baklövése. Aztán rájöttem, hogy hiába, mert fülig belezúgtam, és ezen nem lehet változtani, így hát visszaédesgettem magamhoz, ami nem volt nehéz ;)
Az első együtt töltött szülinapján emlékszem, még a sminksuliba jártam, és azt mondtam neki hogy ott alszom fent Pesten. De persze csak lódítás volt, mert én előző nap legyártottam a meglepi tortát, elterveztem mindent előre :) Évával, akkor még csak anyósjelölt volt, már akkor is jól kijöttünk egymással, sms-ben értekeztünk, hogy mikor megyek, addigra elkészíti a menüt. Rajmi egész nap hivogatott, reggel is várta, hátha felköszöntöm a telefonban, de semmi, ez az őrült nőszemély megfeledkezett róla.. Pedig csak ez is a meglepi része volt :)
Hazudnék, hogy nem haragudott meg kicsit, de aztán megenyhült, miután meglátta a kezemben az oroszkrémtortát, amit én készítettem neki... :)
Úgy tervezem/tervezzük, ismételten csak Évával, aki már az anyósom :), hogy nagyon fini ebéddel várjuk majd haza, és persze az elmaradhatatlan tortával, ami most Kinder Pingui torta lesz :) Kis nehézségekbe azért most is fogunk ütközni, hacsak nem gyermekeink is besegítenek majd a sütésnél :)
Az eredménnyel holnap jövünk... :)

3 megjegyzés:

Wiky írta...

Boldog szülinapot apának! :-D

Egyébként gratula a négykézlábhoz és a rugózáshoz! :-D Felettébb irigy vagyok! :-D :-D Nekem ez még nagyon odébb van, azt hiszem. :-( Bár hátha csak 8 nappal, hisz annyival vagy idősebb nálam... ;-)

Pusza: Zsófi és anyája

rekababa írta...

sziasztok!Huuuuuu ez a torta nagyon jól néz ki!Elküldöd majd nekünk a recijét?Ügyi vagy Cori,h már négykézlábazol:)Én csak most kezdtem a napokban!Betty és Réka

JucusMakeUp írta...

Persze, hogy elküldöm, már anyum is elkérte :P Ki kéri még? :D

Blogarchívum