2008. május 9., péntek

5 hónapos lettem bibííí :)

Ugye milyen hihetetlen? :) Leginkább a szüleim számára az, hisz' még csak most születtem :) Nem is tudom mit kellene ide most írnom, talán azt hogy milyen újdonságokat tudok.. No akkor lássuk is csak... Forgok ezerrel, de nem minden nap :) "Beszélgetek" nagyban, mindennek és mindenkinek "odaszólogatok", leginkább esténként Apának :) Az öltözködés még mindig nem tartozik a kedvenceim közé, ez nem is újdonság :) Egyre többször alszom el úgy, hogy Anya simogat, míg mellettem fekszik. Ma mosolyogtam is közben és úgy alukáltam el, szívszorító percek voltak neki.. :) Körülbelül 2 hete már a nagyágyon szundizok nappal, mert mindig keresztben találtam magam az enyémben és beszorult a fejem :( A nagyágy jó, onnan nemis költözöm :) Még mindig végigalszom az éjszakákat, ez már tökre természetes :) Kajcsiügyileg is elárasztanak sok finomsággal, a tejpép már nemigen jön be, a rizspép még igen, a tápi a favorit napi 3-szor. Ebédre főzi, uzsira meg gyümi, nagyon-nagyon szeretem :) A súlyom pedig 6800 grammocska. Körülbelül így ennyi lenne rólam, ami fontos :)

Jah meg persze még valami! Nagyon-Nagyon szeret a Családom :)




Mai adag fotósorozat: Ma már jobban tetszett a kocsikázás, aztán itthon megettem a cipőmet. Márkot pedig vetkőzés közben csíptük el :) (Ha ráklikkelsz, normál méretben látod)




7 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Nagyon Boldog Hófordulót Kívánok!!:))
Tündéri vagy!!
Hidd el amikor 1 éves leszel,de lehet ha 10 leszel akkor is ezt fogod hallani,hogy most születtél.:)Azt hiszik így nem öregszenek.;)))
Nagyon ügyes vagy!!:))
Főleg az éjjszakai alvásokat irigylem,és ,hogy ilyen ügyin elalszol.:))
Pusza!

rekababa írta...

Boldog hófordulót kívánunk!Milyen nagy csajszi vagy már:)Betty és RÉka

Tündi,Luca és Zsombi írta...

Boldogságos hófordulót kívánunk te nagy csajszi! :) Nagyon csini a cipőd! :)
Anya fűzi apát a haj miatt,de még nem adta be a derekát :( :(
Puszi

E. Jucus írta...

Boldog hófordulót Drága Cori!
Nagyon ügyes vagy és sokmindent csinálsz...gratulálunk!
Fogakkal is légy ügyes,csodásak a képek,gyönyönyörű vagy mindegyiken!Márk is nagyon édes!!!Nekik is hatalmas pusszantás!

Erika írta...

Nagyon boldog hófordulót kívánunk Neked!
Puszi!
Karakas Vili és Era
:-)

csai írta...

Nagyon Boldog Hófordulót!
Puszi!

Wiky írta...

BOLDOG HÓFORDULÓT így utólag!
Nagyon ügyi vagy, ami a kúszást illeti. ;-) Én még inkább a forgást gyakorlom több-kevesebb sikerrel. Igaz már 1* összejött! ;-) :-D
Puszó: Zsófi és anyája

Blogarchívum